Dział Ogólny > Archiwum Karier
★★★ Wisła Kraków | Koniec kariery, dzięki za czytanie i komentowanie! |
ESTroyes:
Ja myślę, że Rios sobie bardzo dobrze poradzi no i jest jeszcze Żurawski. :) będzie dobrze.
Lewy23:
Puchar Polski - 3. Runda.
Jak Puchar Polski, to i rezerwowy skład. Skład, który znakomicie poradził sobie z pierwszoligowym rywalem - Górnikiem Łęczna. Dobrze zagrał młody Chrapek, strzelił nawet gola. On i Brud mogą w przyszłości stać się trzonem zespołu. Bramka dla przeciwników była całkowicie przypadkowa, wszystko przez błąd defensywy, ale nie często tak ona wygląda, więc nie można mieć pretensji. Asystę przy golu Żurawskiego zaliczył Małecki, a Riosa, ostatnim podaniem uraczył Sivavkov.
3 - 1
12' Michał Chrapek 1:036' Maciej Żurawski 2:076' Dawid Sołdecki 2:187' Andrés Ríos 3:1
jackz:
no coz bardzo dobrze ze udalo ci sie wygrac tak pewnie w pucharze polski z gornikiem leczna. dobrze by bylo jakby wiselka zdobyla ligowy tytul i puchar, a nie jakis tam ruch czy legia. takze powodzenia w kolejnych meczach lewy.
Lewy23:
Dragan Paljić w Górniku Polkowice !
Niemiec z serbskimi korzeniami - Dragan Paljić, od stycznia będzie występował w pierwszoligowym klubie. Jego nowym zesołem będzie Górnik Polkowice. Kwota, za którą lewy obrońca przejdzie do Górnika to 1,298,000 €. Piłkarz ten, nie potrafił wygrać rywalizacji z de Laetem na lewej stronie defensywy i wylądował na ławce rezerwowych. Jak sam mówi - nie przyszedł do Wisły, po to, by grzać ławę, tylko, by grać. Stąd decyzja o odejściu z klubu. Zawodnikiem zainteresowane były także inne kluby. Mówi się tu o Bursasporze i Ruchu Chorzów. Najszybciej do porozumienia, działacze klubu z Krakowa, doszli z Górnikiem i to tam wyląduje Paljić. Obrońcy życzymy szczęścia w nowym otoczeniu.
Jak Dragan poradzi sobie w Polkowicach?
reddevil8911:
Wiesz co Lewy ty masz serce, najpierw gładko wygrywasz z Łęczną a potem im Pjalića sprzedajesz. ;)
Nawigacja
[#] Następna strona