Dział Ogólny > Archiwum Karier
★★★ Wisła Kraków | Koniec kariery, dzięki za czytanie i komentowanie! |
reddevil8911:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEchoć raz w życiu, w swojej karierze chciałem mieć jakiegoś lepszego zawodnika. Zawsze miałem typu "Ness, Rado"
--- Koniec cytatu ---
Ja cię nie neguję tylko tak mówię. Miałem gościa w Newcastle ma kapitalny drybling i jest szybki i dysponuje mocnym strzałem. Powodzenia w nowej rundzie ;)
Pikachu:
Vila pewnie Ci pomoże w zdobyciu mistrzostwa. Pozbyłeś się kliku graczy i sądze, że to dobry wybór.
jackz:
bardzo dobry transfer wedlug mnie, jakby nie patrzec odeszlo az 5 zawodnikow ktorzy nie byli niczego sobie, a vila bardzo dobrze ich zastapi na boiskach w polsce.
Lewy23:
19. Kolejka Ekstraklasy
Wisła bardzo długo męczyła się z dołującym w tym sezonie Lechem Poznań. Mimo, iż goście w tabeli okupowali 13. miejsce, postawili trudne warunki gry. Wreszcie, w 67 minucie, Melikson precyzyjnie wrzucił na głowę rezerwowego Boguskiego, a ten wykończył akcję. 10 minut później, z rożnego dograł Jirsak i tym razem Czarek Wilk pokonał Kasprzika. Z dobrej strony pokazał się sprowadzony zimą, M'Vila.
2 - 0
67' Rafał Boguski 1:077' Cezary Wilk 2:0
Pikachu:
Cieszy postawa M. Vily. Niby Lech tak nisko ale opór stawiał długo. Kolejne trzy punkty zdobywasz i jestem ciekaw kto Cię zatrzyma ?
Nawigacja
[#] Następna strona