Dział Ogólny > Archiwum Karier
★★★ Wisła Kraków | Koniec kariery, dzięki za czytanie i komentowanie! |
mojsesh:
Eee tam.. ten błąd w końcówce nie miał praktycznie znaczenia na wynik spotkania bo i tak pewnie wygrałeś 1-3 i to jeszcze w Warszawie, ale zawsze musisz zachowywać zimną krew do końca żeby nie tracić takich bramek.
bernar:
Fajnie ,że grasz polskim klubem. Może dawaj troszkę scrennów. Co prawda sam nie lubię ich wstawiać ,ale wtedy fajnie wszystko wygląda. Wystarczyły by ze statystykami meczu ;D W przyszłości z chęcią tu po zaglądam
Lewy23:
Dawałem screeny, ale właśnie serwer, na który uploadowałem, odmówił posłuszeństwa.
ESTroyes:
Bardzo dobry mecz, gdyby nie ten błąd w ostatnich sekundach to było by piękne 3 - 0 ale tam jedna bramka stracona to nic :)
Lewy23:
Baraż o Ligę Mistrzów - Rewanż.
Cały mecz, to Wisła przeważała, lecz nie udało się trafić do siatki rywala. Dwie doskonałe sytuacje miał Genkov, ale je zmarnował. Kwadrans przed końcem, z rzutu wolnego dośrodkował Riera, a głową piłkę do bramki skierował Mellberg. Kilka minut przed końcem dogrywki, na dobieg zagrał wprowadzony Rios, a drugi rezerwowy, czyli Małecki, bardzo silnym strzałem pokonał bramkarza, mamy awans!
1 - 1
74' Olof Mellberg 0:1113' Patryk Małecki 1:1
Nawigacja
[#] Następna strona