Dział Ogólny > Archiwum Karier

★★★ Wisła Kraków | Koniec kariery, dzięki za czytanie i komentowanie! |

<< < (8/43) > >>

Giggs11:
No świetny mecz ze Śląskiem :D. Najważniejsze że na koniec Żuraw daje ci ważne 3 pkt :D

Lewy23:
3. Kolejka Ekstraklasy.
Pierwsza bramka padła przez błąd sędziego. Niesłusznie podyktował rzut karny dla rywali, uznał, że Pareiko faulował napastnika Ruchu. Do piłki podszedł Pulkowski, jego strzał obronił nasz bramkarz, dobitka trafiła w słupek, ale Lisowski już się nie pomylił i było 1:0. Kilka minut później, dwójkowa akcja Stefański - Piech zakończyła się bramką autorstwa tego drugiego. W 30 minucie, faulowany w polu karnym był Kirm. Do piłki ustawionej na 11 metrze podszedł Jirsak i...obronił bramkarz. Pierwszy mecz w lidze na swoim stadionie i od razu porażka, niestety, trzeba przyznać, że zasłużona.
0 - 2
6' Paweł Lisowski 0:123' Arkadiusz Piech 0:2

Super_Mario:
Bardzo zacięte spotkanie ze Śląskiem. Trzeba przyznać, że drużyna z Wrocłławia miała bardzo dobrą skuteczność w strzałach. 3(3) i 2 gole. Przynajmniej dobrze, że Maciek zapewnił Wam 3 punkty, ale na początku nie wyglądało to za dobrze.

Porażka z Ruchem pechowa. Czasem człowieka k**wica strzela na to sędziowanie. Szkoda, że Jirsak nie strzelił karnego, to może by jakoś odmieniło losy spotkania. Jak to w wojsku mówili "P*****l to i się śmiej". Następnym razem będzie lepiej :)

ESTroyes:
Szkoda tej porażki, ale Ruch zasłużył na trzy punkty, mieli sporą przewagę.

reddevil8911:
No świetny mecz przy oporowskiej ze śląskiem, udało się go wygrać mimo niekorzystnego wyniku, dobry mecz Żurawia.

Z Ruchem wam nie poszło i punkty poszły się, ja też nie lubię jak mnie sędzie w pewną część ciała robi.

A grupę w LM, trafiłeś piekielnie ciężką. Każdy zespół jest bardzo trudny, ja stawiam Manchester United i Hamburg, na nich najbardziej uważaj.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej