Dział Ogólny > Archiwum Karier

★★★ Wisła Kraków | Koniec kariery, dzięki za czytanie i komentowanie! |

<< < (10/43) > >>

mojsesh:
O kurde jakie grupy.. Praktycznie w każdej są drużyny które mogę wyjść z grupy. Ty jak i Lech trafiliście chyba nie najlepiej (jak nie najgorzej) szanse na awans są bardzo małe, ale myślę że chociaż LE będzie. 

Lewy23:
4. Kolejka Ekstraklasy.
Mecz nie zasługiwał na miano hitu kolejki, zarówno Wisła, jak i Lech, grały bardzo asekuracyjnie. Zespołem przeważającym byli zawodnicy z Krakowa. Jedyną bramkę zdobył niezawodny Genkov, po podaniu Kirma. W ostatnich minutach sam na sam z bramkarzem wyszedł Rudnevs, ale cudem wybronił Pareiko. W tabeli awansowaliśmy na 4 miejsce.
0 - 1
23' Tsvetan Genkov 0:1

Remi96Arka:
Niskie, ale ważne zwycięstwo nad dobrą drużyną, wbij czasem do mnie i zostaw coś ;)

Lewy23:
5. Kolejka Ekstraklasy.
Nie ma się co rozpisywać - pogrom i tyle. Bardzo dobry mecz rozegrał Garguła, de Laet i Rios. Zresztą, wszyscy zasłużyli na pochwałę. Ostatnia bramka powinna być autorstwa Rafała Boguskiego, ale jak to często bywa w PES - obrońcy wbijają piłkę za linią bramkową, a i tak uznane jest to jako samobój. Teraz mecz w Lidze Mistrzów z HSV !
0 - 5
29' Tsvetan Genkov 0:146' Łukasz Garguła 0:263' Łukasz Garguła 0:379' Andrés Ríos 0:490' Michał Pazdan (samobój) 0:5

Piwosz:
Ale rozwaliłeś Lecha, tyle strzałów? słabą celność masz. xd

W rewanżu i tak z nimi przegrasz;p

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej