Dział Ogólny > Archiwum Karier

★★★ Wisła Kraków | Koniec kariery, dzięki za czytanie i komentowanie! |

<< < (12/43) > >>

Giggs11:
No ładnie lecisz w lidze i Genkov chyba idzie na króla Strzelców w Ekstraklasie :D. Szkoda tylko porażki z Ruchem Chorzów. No i ciekawy zawodnik tego którego kupiłeś dobry Overall jak na Polską Ekstraklasę i widzę że bardzo młody. Grupa W LM bardzo trudna, ale czuję że dasz radę. Sądząc po 1 kolejce i zwycięstwo z Hamburgiem znowu ten Genkov :D

Remi96Arka:
Gratuluje! Mecz musiał być piękny! Zajrzyj czasem do mnie!

ESTroyes:
Genkov na króla strzelców :) Gra wspaniale jak na razie, co mecz to coś strzela a nawet więcej. HSV jest trudnym zespołem do ogrania a Ty sobie poradziłeś świetnie. Gratuluje, masz przez to szansę na wyjście z grupy.

reddevil8911:
No proszę , lewy zaskoczyłeś mnie że wygrałeś. Ale to dobrze, otworzyliście sobie wrota do drugiej Fazy. Teraz czekają trudniejsi rywale. A Genkov gra narazie sezon życia. Chuchaj i dmuchaj na niego.

Lewy23:
6. Kolejka Ekstraklasy.
Największe gwiazdy w tym spotkaniu odpoczywali, m.in. Genkov. Trzeba przyznać, że Arka postawiła trudne warunki, choć liczba strzałów tego nie odzwierciedla, ponieważ były to uderzenia głównie z dystansu. Strzelanie zaczął Żuraw, a drugą bramkę zdobył Małecki, po podaniu z lewej strony od de Laet'a. To już druga asysta tego piłkarza odkąd przybył do klubu. Teraz czeka nas niesamowicie ciężki mecz z Manchesterem United.
0 - 2
25' Maciej Żurawski 0:172' Patryk Małecki 0:2

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej