Dział Ogólny > Archiwum Karier
★★★ Wisła Kraków | Koniec kariery, dzięki za czytanie i komentowanie! |
Giggs11:
No i znowu wygrałeś tym razem z Arką Gdynia. No z Manchesterem, będzie bardzo trudno, ale trzeba zagrać ofensywną piłkę, bo jak defensywne zaczniesz grać to Manchester was zniszczy
Lewy23:
2. Mecz Fazy Grupowej.
Zdecydowanym faworytem był Manchester United, nikt nie wierzył, że Wisła może coś ugrać. Dodatkowo, w ekipie Białej Gwiazdy, nie mógł zagrać Boguski z powodu kontuzji, a kompletnie bez formy jest Jirsak i Sobolewski, stąd w składzie debiutujący Daniel Brud. Obie bramki były bardzo przypadkowe, szczególnie druga, kiedy to Fletcher przelobował Pareikę, a interweniujący Chávez trafił w swoją bramkę. Pierwszą połowę kontrolowały Czerwone Diabły, ale w II części, Wisła walczyła, jak równy z równym, a można się nawet pokusić o stwierdzenie, że była lepsza. W 79 minucie, kibice zgromadzeni na Old Trafford przeżyli szok. Ich ukochana ekipa traci gola. Jego autorem jest wprowadzony 10 minut wcześniej, Rios, asystę zaliczył Małecki, który pięknie wrzucił z prawego skrzydła. Końcówka była bardzo nerwowa dla gospodarzy, ale utrzymali korzystny rezultat. W grupie utrzymaliśmy się na 2. miejscu !
2 - 1
12' Antonio Valencia 1:030' Osman Chávez (samobój) 2:079' Andrés Ríos 2:1
ESTroyes:
Nawet Kuszczak zagrał :) Dobry mecz w twoim wykonaniu a ta porażka to nic, na Old Trafford nie liczyłem an więcej, u siebie może być ciekawie.
Pikachu:
Walczyłeś jak równy z równym :) I to mi się podoba. Rios pojawił się na boisku i odrazu brama :) Szkoda, że drugiej nie strzelił bo by miał wejście Smoka :D
mojsesh:
No proszę :D Nie spodziewałem się, że powalczysz nawet o tego jednego gola, a tu proszę prawie był remis. W spotkaniu przeważałeś co musi cię bardzo cieszyć. Tak mówiłem, że będzie ciężko i LE, a tu może i nawet z grupy wyjdziesz.
Nawigacja
[#] Następna strona