Dział Ogólny > Archiwum Karier

★★★ Wisła Kraków | Koniec kariery, dzięki za czytanie i komentowanie! |

<< < (16/43) > >>

mojsesh:
Twój bramkarz widzię nie miał żadnej roboty w tym spotkaniu ;D Mecz jak najbardziej udany twoja przewaga zamianiła się w trzy bramki, a szczególnie z tych trzech chciałbym zobaczyć ten strzał z 30'stego metra.

reddevil8911:
No piękny pogrom z Cracovią, dobry mecz Bruda i świetny Riosa. Na mecz z United czekałem i się nie przeliczyłem, przegraliście, ale mocno walczyliście i to się liczy.

Pikachu:
Fantastycznie :D W Krakowie tylko Wisła. Bramka Bruda to klasyczna bramka PES :D Zawsze po rożnym padają nożyce ;) Rios to twój snajper tak samo jak Genkov. Z takim atakiem śmiało na mistrza ;).

Super_Mario:
Trochę mnie tutaj nie było, ale widzę że ładnie Wam idzie. Zwycięstwo z Hamburger SV i pechowa porażka z Manchesterem United. Graliście z MU jak równy z równym, więc myślę że uda Wam się zrobić niespodziankę w tej grupie.

W lidze też Wam dobrze idzie. Zwycięstwo z Lechem, Arką, pogrom z Górnikiem, a teraz z Cracovią. Boże jak ja kocham takie bramki jak ta Daniela Bruda z Cracovią :) Ostatnio taką strzeliłem Gibsonem w Manchesterze, a wcześniej waliłem takie Lucasem w Liverpoolu :D

Powodzenia w dalszych meczach :)

Lewy23:
Puchar Polski - 1. Runda.
Jak widać na screenie, Wisła przystąpiła do spotkania w całkowicie rezerwowym składzie. Mimo tego, udało się wygrać mecz. Biała Gwiazda pozwoliła Jagiellonii tylko na jeden strzał. Kilku piłkarzy pokazało się z bardzo dobrej strony, na pewno dam im jeszcze szansę. Przy bramce Żurawskiego, asystę zaliczył Melikson, a przy golu Boukhari'ego - Sivavkov.
2 - 0    
60' Nourdin Boukhari 1:065' Maciej Żurawski 2:0

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej