Dział Ogólny > Archiwum Karier

★★★ Wisła Kraków | Koniec kariery, dzięki za czytanie i komentowanie! |

<< < (20/43) > >>

jackz:
jak dla mnie jest ok! ale fajnie jakbys dodawal jeszcze screen z tabela :) ciekawi mnie jak tam ekstraklasa sie ma! :P

Giggs11:
No i niestety Korona Kielcie cie powstrzymała, widzę że 3 słupki miałeś, powinieneś wygrać, ale niestety w tym meczu ci szczęście.  nie sprzyjało. No i w LM znowu słupek! Ehh.. ty masz tego pecha na słupki,poprzeczki,spojenia :D, ale ważne że trzymasz się na 2 pozycji w tabeli.

reddevil8911:
Jak ja nie lubię takich meczy, jak ten z Koroną ale takie mecze też się niestety przegrywa mimo optycznej przewagi...

dobry mecz z Sevillą, walczysz o awans jak równy z równym i bardzo dobrze. Powodzenia dalej.

nic nie zmieniaj, wszystko jest dobrze. Tylko daj od czasu do czasu tabelę.

Lewy23:
11. Kolejka Ekstraklasy.
Trener Wisły znów eksperymentował ze składem i wystawiła aż 3 napastników. Bohaterem spotkania został Genkov, który zdobył dwie bramki. Asystę przy drugim golu zaliczył boczny obrońca - Erik Čikoš. W 85 minucie, kiedy to rezerwowy Boguski wychodził na czystą pozycję, został skoszony przez Tiago Cionka. Obrońca Jagi otrzymał za to zagranie czerwoną kartkę.
2 - 0    
46' Tsvetan Genkov 1:057' Tsvetan Genkov 2:0

bachu12:
Lech 15 żal mi ich ale ty sobie świetnie poradziłeś z jagą liczę na to ze będziesz miał mistrza

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej