Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Buty
Buty by Sprinter. SKŁADAJCIE ZAMÓWIENIA + ankieta
Daniel_Dąbrowski:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEIdź się lecz na głowe i rób sobie dalej te swoje tatuaże a Sprintera zostaw w spokoju jego buty są bardzo dobre może niektóre są gorsze a niektóre lepsze bo to wszystko zależy od modelu buta ale ogólnie mi i większosci tutaj sie bardzo podobaja jego buty
--- Koniec cytatu ---
Czy ja Cię obraziłem...? Wydaje mi się że nie więc wypraszam sobie takich odzywek...to forum, tak samo jak ja tak i Ty, mamy prawo to zdania...swoje wyraziłem...buty słabe i tyle. Liczę na to ze z czasem będą coraz lepsze i wtedy śmiało jakiś bootpack sobie skleje z jego prac
Daniel_Dąbrowski:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Strzeliłbyś mi takie butki?
--- Koniec cytatu ---
Takie buty są w każdej nowej paczce na forum...poszukaj, jak nie znajdziesz to wyslę Ci paczkę gdzie jest 60 butów na dzień 21.06.2011. Wszystkie aktualne modele
Sprinter.:
dobra dajcie sobie spokój, Daniel, okej masz prawo tak pisać ja się za to nie obrażę. a niektóre są słabe bo jest mało dobrych zdjęć i tyle w tym temacie
grzeho16:
dobra to wyślij kilimandżaro
Daniel_Dąbrowski:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdobra dajcie sobie spokój, Daniel, okej masz prawo tak pisać ja się za to nie obrażę. a niektóre są słabe bo jest mało dobrych zdjęć i tyle w tym temacie
--- Koniec cytatu ---
no i o to chodzi... :) pjonteczka Sprinter
Grzecho, butki dla Ciebie...
Nawigacja
[#] Następna strona