Dział Ogólny > PES 2012
Zapowiedź PESA 2012 już niedługo !
NexaT:
lukasz200992 - no tak, oglądając ten filmik widać że postarali się i PES prezentuje się bardzo dobrze, ale jak tutaj dogodzić polakowi? 90% osób pisze że na razie wygląda to do du....
carlosinho1111 - większość spraw które tutaj napisałeś wszyscy wiedzieli już wcześniej :) Ale podoba mi się pomysł, że gdy idziemy z piłką to nasi koledzy wysuwają się na pozycje. W PES 2011 to jest właśnie najgorsza sprawa, biegnę z piłką i zamiast zawodnicy wysuwać się, to biegną koło mnie i nic nie robią.
tomek147-13:
TO SIĘ POŚMIEJEMY Z PS2, co oni tam jeszcze poprawią, bo napewno nie grafikę (no chyba że zmiejszą z tych 30, co już jest minimem do 15 kl/s.
KamZ123:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETO SIĘ POŚMIEJEMY Z PS2, co oni tam jeszcze poprawią, bo napewno nie grafikę (no chyba że zmiejszą z tych 30, co już jest minimem do 15 kl/s.
--- Koniec cytatu ---
akurat na ps2 to jest stary, dobry PES, brat ma PS2 i powiem szczerze, że wole grac u niego na PS2 niż u siebie na PC. Wersji na Ps2 lepiej niech nie tykają ;)
Risto-pl:
jak dadzą ciała w pes2012 to naprawdę dużo stracą ludzie maja dosyć uwalonych części pesa
NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEjak dadzą ciała w pes2012 to naprawdę dużo stracą ludzie maja dosyć uwalonych części pesa
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem po co ten komentarz, sam oceń grę czy na koniec wyjdzie dobra... Przecież Seabas dodał już filmik w którym można zobaczyć część 2012. Dzisiaj jest Maj, a premiera ma być w jesieni, dlatego sugeruje że gra dostanie jeszcze kilka poprawek.
EDIT: Patrząc na PES 2010 a 2011 to jest znaczna poprawa, i o wiele przyjemniej się gra + jakiś dobry patch, to przegania FIFE pod wszystkimi względami.
Nawigacja
[#] Następna strona