Dział Ogólny > PES 2012
Zapowiedź PESA 2012 już niedługo !
darko11221:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak chcecie dostać orgazmu na widok siatek to macie to w 1:23. Wszystko dokładnie widać :) Szkoda że znowu twarze będą całe blade czyt. białe.
--- Koniec cytatu ---
Niestety w tym ujęciu siatki wyglądają tylko odrobinę lepiej niż w edycji zeszłorocznej.Dalej są nie zbyt sztywno naciągnięte.Chyba, że będzie możliwość regulacji ich naciągu tak jak u konkurencji od EA.
NexaT wprowadził mnie w błąd.Przy tej akcji w 1:23 u góry ekranu piszę, że jest to fragment rozgrywki z Pesa 2011.
1:45 macie siatkę z Pesa 2012.
darko11221:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMogli by system zarządzania tego pi......... przełączania przenieść ten z konsoli a nie jestem skazany na to co jest jakieś śmieszne semi manual dali by też sam manual i gra
--- Koniec cytatu ---
Teraz zmianę piłkarzy będziesz dokonywał manualnie poprzez ruchy prawej gałki analogowej.Nie ma już mowy o błędnej interpretacji naszych decyzji odnośnie przełączania się między piłkarzami.
mati7:
Nikt tu o tym problemie nie pisał, może nikt się ze mną nie zgodzi, ale wg. mnie jednym z większych błędów we wszystkich seriach pes-a jest fatalna gra bramkarzy. Te dziwne wychodzenie z bramki, stanie w dziwnych miejscach przy strzałach i w sytuacjach sam na sam bardzo głupie rzucanie się pod nogi zawodników. Mam wielkie nadzieje, że zostanie to poprawione w 12.
kmiron#10:
Jak dla mnie jest taka jedna rzecz, drobiazg. Mianowicie jak piłkarz strzela gola z sytuacji sam na sam i piłka właściwie wtacza się do bramki, a piłkarz stoi w miejscu i zaczyna się cieszyć dopiero jak przekroczy linię bramkową. System gry już wcześniej wie, czy piłka wpadnie do bramki czy nie więc piłkarz mógłby już zaczynać biec i się cieszyć. Taki drobiazg, a wkurza ;)
NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak dla mnie jest taka jedna rzecz, drobiazg. Mianowicie jak piłkarz strzela gola z sytuacji sam na sam i piłka właściwie wtacza się do bramki, a piłkarz stoi w miejscu i zaczyna się cieszyć dopiero jak przekroczy linię bramkową. System gry już wcześniej wie, czy piłka wpadnie do bramki czy nie więc piłkarz mógłby już zaczynać biec i się cieszyć. Taki drobiazg, a wkurza ;)
--- Koniec cytatu ---
Już bez przesady, takie małe drobiazgi są już nie potrzebne. Niech naprawią wszystkie poważne błędy.
Co do gry bramkarza - to co ma skakać? Chyba dobrze że pod nogi się rzuca, wtedy trudniej go przejść. Ja osobiście w sytuacjach sam na sam, z 5 strzelam 3 bramki. Patrząc na bramkarza PES'a 10 a 11, to w tej drugiej części, o wiele trudniej go pokonać.
Nawigacja
[#] Następna strona