Dział Ogólny > PES 2012
Zapowiedź PESA 2012 już niedługo !
Artur 7:
Co poniektórzy mają wielkie marzenia - zupełnie jak ja :) Ale modle się żeby nie było znowu kompromitacji w stylu: faule w ''piłke'', albo zachowania obrońców przy liniach bocznych i obronie. Oby :)
TheHellion:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENajważniejsza zmiana, która powinna zostać wprowadzona to usprawnienie systemu sędziowania.
--- Koniec cytatu ---
Nie.
Najważniejsze to nie robić sobie jaj z gracza, kiedy ni z czapy w meczu w ML nie da się bramki strzelić, bo jakieś lewary z dołu tabeli wymieniają 20 nieprawdopodobnych podań na sekundę, swoją drużyną ledwo da się wejść w ich pole karne, a każde zagranie, które w innym meczu wyglądałoby zupełnie inaczej, jest tak pokierowane, żeby stracić gola. Sędziowanie też bywa z doopala, ale najbardziej w meczach, kiedy gra próbuje playera udupić. Realizm, przełączanie zawodników i sztuczna inteligencja [no dobra, i 1000 innych rzeczy na czele z reinkarnowaniem emerytów], a nie jakieś licencje, siatki i dzieci w tunelu. :\
Fudzi93:
Dodać mózg tym debilom grającym.
@oonie:
Zrobić w końcu towarzyski dwumecz!
NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZrobić w końcu towarzyski dwumecz!
--- Koniec cytatu ---
padłem.
kmiron#10 bo fifa w wielu rzeczach od PES jest lepsza, mówię tutaj o trickach i innych mniejszych rzeczach... Gdyby KONAMI chciało zmienić tą grę to by nie wydawało PES'a w tym roku tylko następnym (2013) i dodało więcej rzeczy.
TheHellion - nom, ja mało ku.... nie dostałem :D Gram w ML Manchester United i patrze Stoke City 1 do golenia, włączam mecz jakimś cudem w końcu strzeliłem bramkę na 1:0 i tutaj już 80+ minuta i mi wyrównali a potem strzelili na 1:2.. To nie był 1 przypadek bo z tą drużyną męczyłem się chyba z 7 meczy kiedy to wygrałem.
Nawigacja
[#] Następna strona