Dział Ogólny > PES 2012

Zapowiedź PESA 2012 już niedługo !

<< < (2/29) > >>

RVN:
Jeśli dobrze sobie przypominam, to dokładnie w nocy z 31 maja na 1 czerwca 2010 pojawiły się pierwsze screeny pesa 2011 w sieci. Być może będzie tak również i w tym roku, zresztą sama zapowiedź "bajkopisarza" Seabasa będzie na pewno wcześniej  ;)

Ukassiu:
Ciekawy jestem tego nowego AI które w 11 szwankuje, tym bardziej ze John Murphy w przeciwieństwie do Sabessasa nie jest takim "bajkopisarzem" Np, był swego czasu przed pes 2011 temat o nowych licencjach i Sabbesas pierniczył że wszystko jest w fazie rozmów itd a John parę dni później powiedział jasno że licencje będą podobne do tych z PES 2010 nie będzie wiele nowości.

levy2497:
mam nadzieje że pojdzie mi na kompa pesik 12 bo fifa 11 nie chciała juz chodzic ;p ja zawsze bylem za pesem i zawsze bede ;]

Rafeal:
Wedle tego co pisze John, AI zostało znacząco poprawione w każdej dziedzinie, sam kod gry jest wyśmienity jego słowami.

Ale nawet jak by to było prawdą, komputer bezmyślnie by nie wybijał piłki po za linie boczną, a zawodnicy by nie nie biegali bezmyślnie w pole karne po strzale oddając brawa, mulili się w swoich ruchach itd. to nadal za mało, nie mówiąc o całkowitym spartaczeniu systemu zmiany zawodnika - automatyczny lub półautomatyczny, to nie ma znaczenia - to najbardziej odpycha od pes2011.

Gra potrzebuje znacznie większej ilości animacji (3 razy więcej niż jest obecnie) w "każdej sytuacji". Lepszego systemu sterowania drużyną (odnoszę ze obecne założenia taktyczne w pesie2011 jakie można przeprowadzić, w większym stopniu szkodzą grze, są niedopracowane - jest to jedna z przyczyn zamuły zawodników).

Konami musi porzucić system graficzny itd. zapoczątkowane od pes2008 i zacząć pisać całkowicie coś innego. A nie wciskanie wielbicielom pes2011 co roku paru usprawnień.

CD-Project wiedziało co robiło spolszczając PES6 (najlepsza odsłona na starej grafice).

Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmam nadzieje że pojdzie mi na kompa pesik 12 bo fifa 11 nie chciała juz chodzic ;p ja zawsze bylem za pesem i zawsze bede ;]

--- Koniec cytatu ---

jak Ci 11 poszła to 12 pewnie też Ci pójdzie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej