Dział Ogólny > PES 2012

Zapowiedź PESA 2012 już niedługo !

<< < (12/29) > >>

CiagorexSTW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA na stronie Fifa Polonia już się cieszą.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

--- Koniec cytatu ---
powołując się na ten sam seriws. 4 lata jeszcze nie minęły więc nie wiem gdzie wy widzicie problem :)

RVN:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpowołując się na ten sam seriws. 4 lata jeszcze nie minęły więc nie wiem gdzie wy widzicie problem :)

--- Koniec cytatu ---

Widocznie niektórzy z tamtej strony nie potrafią dobrze liczyć  :D

gregory97:
Muszą poprawić sędziowanie. ZAWSZE ZASTANAWIAŁEM SIĘ DLACZEGO ONI NIE MOGĄ ZROBIĆ TAK ŻEBY MOŻNA BYŁO DODAWAĆ NOWE SLOTY LIG!! Przecież to by było bardzo dobre dodajesz po prostu nowy slot nazywasz ligę i masz wybór ile drużyn będzie w tej lidze która to będzie liga np. 2 Hiszpańska lub 1 Polska. Oczywiście z limitem np. 20. Można by było zaznaczyć sobie ligi które będą występować w poszczególnych turniejach typu ML. Ustawić miejsca na grę w pucharach itp. Poprzednia odsłona podobała mi się, ale trochę trzeba poprawić. 

NexaT:
Powinni stworzyć wybór piłek w każdym trybie oprócz Champions League. No i sprawa która mnie wnerwia, jest to poziom "Professional" który jest wielce zje.... walony. Na poziomie Regular gdy biegniemy z piłką spokojnie możemy wyprzedzić przeciwnika obok, a na poziomie Professional w ogóle nie ma na to szans co jest bzdurą. Gram sobie Manchesterem z ostatnią drużyną i o dziwo wyprzedzają mnie jak chcą i nie mam nic do powiedzenia... Jest to idiotyczne, niektórzy piłkarze są szybsi, niektórzy wolniejsi więc powinni to jakoś umiarkować, a nie zrobili tak że na Professional każdy piłkarz (nawet z UM. 60) wyprzedzi nas :) Liczę na duże zmiany ze strony KONAMI, grafika jak dla mnie jest dobra więc co wy chcecie?

vRk:
NexaT, to ty chyba grać nie umiesz. Proszę ja na Top Player jakoś sobie 2-go ligowcem radzę z drużynami PL...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej