Dział Ogólny > PES 2012

Zapowiedź PESA 2012 już niedługo !

<< < (15/29) > >>

lukasz cfc:

--- Cytuj ---Wiadomo, że już kilka dni po premierze Jon Murphy na swoim twitterowym koncie potwierdził, że w PES 2012 ulepszony zostanie system kar. Ten sam człowiek nie zdementował również pogłosek o ulepszeniu sterowania piłkarzami na boisku - programiści pracują już podobno nad lepszym wykorzystywaniem drążka analogowego na padzie w trakcie gry. Co więcej, akcja w grze ma być dużo częściej przerywana przerywnikami filmowymi, co ma wzbogacić "dramaturgię" spotkania i zapewnić lepszą dynamikę akcji.

Wiele dyskusji toczy się również na temat nowych lig. Zachodnie serwisy internetowe poświęcone grom twierdzą, że w najnoszym PES-ie będzie można zagrać w japońską J-League z pełną licencją, tak jak to jest w japońskiej wersji PES-a, Winning Eleven. Wspomniany Murphy na Twitterze stwierdził, że będzie starał się "załatwić" taką licencję do PES 2012.

Ponadto jeśli wierzyć brazylijskim serwisom, licencję w "dwunastce" otrzyma również Copa Sudamericana (południowoamerykańska Liga Mistrzów), a zespoły z tej ligi mają być wykorzystywane w Master League.
--- Koniec cytatu ---

No to mi się podoba. I to jest bardzo prawdopodobne moim zdaniem.

MichW:
Dobra mam nadzieje że Jon znowu nie kombinuje z wypowiedziami. Pewne jest jedno Pesowe szaleństwo czas zacząć ;)

piotrstce:
Czym się podniecacie?  ...heh co rok te same zapowiedzi a Wy kisiel w majtkach...zobacz na zapowiedzi innych gier i we wszystkich prawie takie same ...

darko11221:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECzym się podniecacie?  ...heh co rok te same zapowiedzi a Wy kisiel w majtkach...zobacz na zapowiedzi innych gier i we wszystkich prawie takie same ...

--- Koniec cytatu ---
Ja na Pesie 2011 się nie zawiodłem i na 2012 też się nie zawiodę, kwestia oczekiwań.

lukasz cfc:
Ja również na 2011 się nie zawiodłem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej