Dział Ogólny > PES 2012
Zapowiedź PESA 2012 już niedługo !
Matip125':
REJESTRACJA lub LOGOWANIEgraficznie gra ładna ale reszta do bani wystarczy luknąć że nasi właściciele serwisu nawet nie chcą grać :o :o
--- Koniec cytatu ---
A co ma jedno do drugiego??
Z tego co wiem, to wlasciciele serwisu nie graja z powodu braku czas na granie ;)
NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja się zawiodłem na strzałach i sędziach i ruchach piłkarzy w pes 2011
--- Koniec cytatu ---
Strzały są fantastyczne i chyba najlepsze w serii PES a nawet FIFA... W Pes 2010 99% strzałów było w światło bramki, 80% w bramke, a ta mniejszość jest w ogóle nie spostrzegana. W PES 2011 każdy męczy się z tymi celnymi oddawaniami strzału co jest +, na Regular nie da się od tak wygrać 8:0.
EDIT: Dodam że sędziowie mogliby odgwizdywać rękę - nie wiem jak to było wcześniej ale ani w PES 2011, ani 10 nie odgwizduje się ręki co jest głupie... Zawsze np. przy wślizgu gracz walnie ręką piłkę a sędzia nic, puszcza grę... W FIFIE to jest i bardzo dobrze się spisuje taki system.
es_sabbi:
No i co gwiazdy??
Ktoś odstawił niezły kabaret z braku znajomości języka obcego - cały ten wątek nie ma nic wspólnego z "zapowiedź PESa już niedługo" ;]
Dopiero wczoraj Jon stwierdził, że za kilka dni ukaże się zapowiedź PESa 2012 ;] a najprawdopodobniej będzie to miało miejsce 2 czerwca ponieważ wtedy to Konami organizuje własne "targi" Pre-E3 - czyli taką zapowiedź tego co pokaże na E3. Możecie sobie sprawdzić to (póki co tylko licznik) pod tym adresem:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Myślę, że na E3, które odbędą się 7-9 czerwca w Los Angeles zobaczymy pierwsze screeny z gry, a może już nawet fragmenty gameplay'u.
sashaa101:
NexaT-No strzaly sa fantastyczne w Pesie i nie chyba ze sa najlepsze strzaly w calej serii PESA,tylko napewno sa najlepsze w P.2011,jeszcze da sie w ta gre pograc jak patcha sie zainstaluje.
Ukassiu:
es sabbi dlaczego kabaret?
wypowiedź z 26 kwietnia:
JonMurphy_PES Jon Murphy
In the meantime, I've just got new PES2012 code. Awesome, awesome gameplay. AI fantastic. More soon...
JonMurphy_PES Jon Murphy
Seabass will explain more soon. I'll Tweet a few times before then, but can't give too much away!
pogrubiony tekst to właśnie zapowiedź jego dzisiejszego wpisu ;)
Nawigacja
[#] Następna strona