Dział Ogólny > PES 2012
pes2012 PL - pomóż nam !
Martinso:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmoże oni też robia patche 1.01, 1.02... a potem wrzucaja na serwer Konami :) ?
--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIEto niby CD Projekt robi spolszczenie do PES :D hahahahaha
--- Koniec cytatu ---
Rozaldinho myśli że każda gra wydana w wersji PL to jest od producenta, czyli np. od Konami ;D
Konami ( producent )
Konami ( wydawca )
CD Projekt ( dystrybutor PL )
Dystrybutor PL czyli ten który tłumaczy grę na język Polski.
rozaldinho:
heh tylko, że
taki CD Projekt to robi identyczne spolszczenie jak np MichalWIDZEW
niby czemu jak było kiedyś od nich spolszczenie to była podmiana pliku z EN05.IMG powiedzmy ??? BO to taki sam patch jaki każdy kto sie zna może zrobić, a pes 2012 i tak ma być PODOBNO w marcu przyszłego roku chyba , że to już nieaktualna informacja wiec nie ma co myśleć o pes 2012 narazie :)
Klocek12355:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEheh tylko, że
taki CD Projekt to robi identyczne spolszczenie jak np MichalWIDZEW
niby czemu jak było kiedyś od nich spolszczenie to była podmiana pliku z EN05.IMG powiedzmy ??? BO to taki sam patch jaki każdy kto sie zna może zrobić, a pes 2012 i tak ma być PODOBNO w marcu przyszłego roku chyba , że to już nieaktualna informacja wiec nie ma co myśleć o pes 2012 narazie :)
--- Koniec cytatu ---
Większych bzdur w życiu nie czytałem. CD Project robi spolszczenia jak MichalWIDZEW. A myślisz, że PES 6 wyszedł w polskiej wersji językowej, bo KONAMI je zrobiło? Jaka podmiana plików? Gra była tłoczona i sprzedawana w polskiej wersji. Nie rozumiem Cię.
Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmoże oni też robia patche 1.01, 1.02... a potem wrzucaja na serwer Konami :) ?
--- Koniec cytatu ---
co ty chłopie pieprzys@?? co ma Konami do spolszczenia? Dystrybutor jest od tego by wydawać grę na dany kraj, i przy okazji ma prawo przetłumaczyć pliki zrobić dodatkowy komentarz itp. Za dystrybucje PESa w Polsce odpowiada cd-project wiec dlatego do nich jest skierowana petycja.
rozaldinho:
ja mam swoja opinie, nie wiem o co całe halo, napisalem tylko, że ja mam gdzieś spolszczenia i tym podobne to to i tak bedzie nic nie znaczący dodatek jak dla mnie
Nawigacja
[#] Następna strona