Dział Ogólny > PES 2012
pes2012 PL - pomóż nam !
mrgalwen:
no i może w tym tkwi problem że go nie robi sam ? :p w PES 2011 było wiele niedokładnie przetłumaczonych fraz, aż oczy bolały... a tak poza tym to nie będę grał po angielsku, bo od jakiegoś tygodnia pracuję nad spolszczeniem, sam dla siebie :P tekstu jest sporo, dużo więcej niż w PES 2011 no ale to było do przewidzenia, spolszczę sobie grę tak czy siak ;) niemniej życzę Wam wszystkim powodzenia w pracach nad tym spolszczeniem ;] Cya ;)
Artur 7:
nie zakładaj z góry ze bd zle jeszcze go nawet nie widziałeś ja 11 nie tłumaczyłem...
mrgalwen:
no jeśli poprawili swój angielski i edytor plików językowych to może będzie lepiej :P tak czy siak, spolszczenie PES 2011 było krótko mówiąc kiepskie, jedynym jego plusem (wg mnie) było tylko to że się w ogóle pojawiło ;)
@Ukassiu wątpię, by wydali polską lokalizację do PES 2012 ;)
adrianmlawa:
i co ze spolszczeniem kiedy się ukaże bo wszedłem w fl i wiem że się bardzo przyda
nemo0708:
ale ja głupi jestem ,spolszczenie juz byśmy dawno mieli gdybym sie nie sugerował tym że ktoś zrobi wcześniej. Jest? NIE . To ja sam już dawno bym zrobił, nie ujmuje wam ale Artur 7 nie wprowadzaj mnie w błąd następnym razem
Nawigacja
[#] Następna strona