Dział Ogólny > PES 2012
pes2012 PL - pomóż nam !
Deimian7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEIle podpisów trzeba ?
--- Koniec cytatu ---
Jak najwięcej...zbieraj gdzie się da :)
Komentujcie tego news'a na Facebooku, żeby wasi znajomi widzieli...albo proście ich bezpośrednio :)
Klocek12355:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Na razie na tym forum napisałem krótki temacik. Mam nadzieję, że wszystko dobrze napisałem.
Za chwilę pomyśle na jakie forum można jeszcze to wysłać.
Ok, napisałem jeszcze na forum Barcy.
Ukassiu:
Panowie pamiętać, że najważniejsze oprócz złożenia podpisu to podanie tego linku innej osobie, ona przekaże następnej itd, nie kończcie tylko na swoim podpisie, rozsyłajcie ten link wszędzie gdzie się da. W kupie siła ;)
Deimian7:
Ma ktoś trochę czasu i chęci to niech odezwie się do mnie na PRV. Jest pewien plan na zdobycie dużo podpisów :)
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPanowie pamiętać, że najważniejsze oprócz złożenia podpisu to podanie tego linku innej osobie, ona przekaże następnej itd, nie kończcie tylko na swoim podpisie, rozsyłajcie ten link wszędzie gdzie się da. W kupie siła ;)
--- Koniec cytatu ---
Nom. Tylko nie zapominajcie o najważniejszym. To jest Polska, więc jak myślicie że złożeniu masy podpisów jest jednocześnie zabieranie się do pracy CD to jesteście w błędzie. W ogóle jeśli się nie mylę, to cała polska jechała za komentarz do pro evo 6 i przerzucali się na eng. Nikomu się teraz nie będzie tego robić chciało, jak wy będziecie się tak zachowywać. Ale złożyłem podpis, lecz e-maila nie dostałem. Pozdro. Liczę że cd-project rozmyśli ten pomysł ;)
Nawigacja
[#] Następna strona