Dział Ogólny > PES 2012

Ojciec serii Pro Evo, "Seabass", zdradza pierwsze informacje o PES2012!!!

<< < (9/21) > >>

kdetys:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa tak powinna wyglądać animacja tricków

REJESTRACJA lub LOGOWANIE&feature=related

:D:D:D

--- Koniec cytatu ---

no na pewno :D:D:D. i po powtórce zwodu z innej kamery, przycinka na onlinie i nie trafiasz na pustą :P

BTW: ale fifa jest nierealistyczna wnioskując z tego filmiku- zawodnicy nigdy nie gubiący piłki, która jakby przyklejona do nogi.

Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBTW: ale fifa jest nierealistyczna wnioskując z tego filmiku- zawodnicy nigdy nie gubiący piłki, która jakby przyklejona do nogi.

--- Koniec cytatu ---

a co zdziwiony?

jozin666:
Dokaldnie posiadam fife jak i pesa oryginal i pes lepszy:D

kdetys:
w tą nową odsłonę grałem tylko dwa meczyki z kolesiem to jeszcze się zwodów nie narobiłem. Jednym prostopadłym podaniem rozbrajało się obronę i ciągle biegało sam na sam a bramkarzem to nic nie potrafili obronić (piłka sama leciała do bramki niezależnie od tego jak się dało kierunek), także wolałem w taką grę nie grać bo nuda.

A moja kariera z fifą zakończyła się na fifie 99 :D a najdłużej grałem w world cup 98 :D Każda następna to było rozegranie kilku meczy i zobaczenie jak bardzo mi się nie podoba :P

L.A.:
dla mnie PES też jest lepszy jednak tricki w Fife wyglądają dużo naturalniej niż w PES'ie... to że nigdy nie gubią piłki w Fifie to swoją drogą... mi chodziło tylko o tą naturalność...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej