Dział Ogólny > PES 2012
Ojciec serii Pro Evo, "Seabass", zdradza pierwsze informacje o PES2012!!!
blackout.:
Ja jestem ciekaw, jakie oni te tryby nowe wymyślili. Może jakieś historyczne mecze (typu wyzwania z FIFY MŚ 2006) albo Liga Europejska osobna w menu? Poczekamy, zobaczymy...
Ukassiu:
hmm moze Europa League, tryb treningu-coś w stylu PES06,? coś było też mówione o azjatyckiej LM i o klubowych mś
jak mówił Seabass tego dowiemy się w najbliższych filmikach które są przed nami
es_sabbi:
wkrótce E3 więc myślę, że na nim powiedzą coś więcej :)
Lukaszeq:
Jesli chodzi o nowe tryby to podobno jest to związane z Community. Tam coś miało się rozwinąć ale co dokładnie tego nie pamiętam.
Co do tego co widzimy w tle, na ekranie tuż za Japończykiem to nadal wygląda to tak jak PES 2011. Poruszanie się jest identyczne i nadal Ci zawodnicy jacyś tacy sztywni, bez realistycznej animacji ruchu. Fakt że koledzy z drużyny jak i przeciwnik jakoś się rusza co jest plusem.
bachu12:
Fajnie by było jakby podczas meczu np po słabym strzale albo minimalnie obok słupka ławka rezerwowych trener i inni mieli jakąś taką fajną scenkę że się cieszą albo złoszczą to by dla mnie było fajne bo by można było fajne filmiki kręcić jakby takie coś konami zrobiło dobrze to byli by o krok od fify chodzi mi np o coś takiego jakbyśmy np zmienili taktykę zespołu ale po wybiciu piłki za boisko bo trochę bez sensu żeby w trakcie takiej animacji gra się zatrzymywała
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
wiem że połowy nie zrozumiecie co napisałem ;)
Nawigacja
[#] Następna strona