Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

El Clasico Patch Version 1 (BETA) by andyylf

<< < (6/9) > >>

MatiF96:
wczoraj zainstalowałem ten patch i musze przyznać że autorzy odwalili kawał dobrej roboty, jedyny błąd jaki zauważyłem doychczas (jednak istotny) to taki że kiedy chcemy zagrać Turcją 00-03 na mistrzostwach świata to wywala do windowsa  po tym jak zatwierdzimy ustawienia dotyczące czasu meczu, poziomu trudności, jeśli ktoś wie jak temu zaradzić to proszę żeby napisał

Pikachu:
Pobrałem, zainstalowałem i odpaliłem ok. 1 w nocy. Miałem zaraz iść spać ale gdy już włączyłem nie mogłem się nadziwić. MIAZGA! Mega robota! Najlepszy patch jaki widziałem. Elegancko wszystko ;) Każdy kto chce się cofnąć w przeszłość musi to pobrać. Świetnie się gra, twarze stoją na bardzo wysokim poziomie jak na taką ilość. Wszystko prezentuje się świetnie tylko szata graficzna tego patcha nie przypadła mi do gustu ;) Ehh już poszalałem Bońkiem w Juve i reprezentacji. Ebi w Feyenordzie też daję radę ;) Bardzo ciekawy pomysł na patcha w dodatku świetnie zrealizowany ! Jaram się i będę grał na nim aż mi się znudzi. Fajnie, że jest taka drużyna jak NY Cosmos i możemy poszaleć Pele. Do tego kadry na wysokim poziomie i dobrze dobrani zawodnicy. Jak analizowałem to nie znalazłem błędów. Miłym zaskoczeniem było dla mnie, że Ronaldo ma różne fryzury z różnych lat! Świetnie to zrobili! Polecam jeżeli ktoś ma chęci pograć takimi asami jak Sanchez, Romario, Garincha, Cruyff i wielu wielu innych !

MatiF96:
świetny pomysł z tym patchem, jednak musze stwierdzić że patch jest troche słabo dopracowany, jak juz wspomniałem kilka drużyn (w tym wspomniana Turcja) jest niedostepnych jesli chcemy pograc w MŚ bo jak je wybierzemy to wywala do windowsa, w master league jeśli "najedziemy" na paru zawodników to też wywala, poza tym to jestem pod sporym wrażeniem, patch bardzo sprawdza się jeśli chcemy sobie np pograc z kolegą bo przy meczach towarzyskich wszystko działa bez zarzutu

kmiron#10:
Patch wykonany ładnie, starannie, ale moim zdaniem taki patch do PESa późniejszego niż 6 troszkę nie ma sensu... Tutaj bogaty KS to podstawa. Tam był nie tylko kitserver, ale także faceserver (jest też do 11 ;D), bootserver i stadiumserver. Piękne czasy...

Raul Blanco Gonzalez:
mam problem gdyż zainstalowałem zgodnie z instrukcjami tego patcha włączam poprzez old2011.exe wchodzę w edit a tam zawodnicy i nazwy klubów poprzestawiane itp...
a przez krun.exe odpalić nie mogę;/
pomóżcie a może coś źle zrobiłem?:P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej