Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Muzyka

Przyśpiewki Ekstraklasa + 1 Liga Polska by MuMiN87

(1/4) > >>

MuMiN87:

Witam. Robie przyśpiewki dla zespołów z ekstraklasy i 1 ligi Polskiej. W związku, że w tygodniu nie mam zbyt wiele czasu, tygodniowo będę wykonywał przyśpiewki dla dwóch wybranych zespołów.

Jezeli chcecie przyśpiewki dla jakiejś waszej drużyny, składajcie zamówienia w tym wątku - wówczas będę wykonywał przyśpiewki w kolejności, w jakiej będą tworzone posty w tym temacie.

Po czasie pojawią się tutaj najnowsze przyśpiewki dla wszystkich drużyn ekstraklasy i Polskiej 1 ligi.

Dziś wykonałem przyśpiewki dla Legii Warszawa oraz Pogoni Szczecin. Zważając na wydarzenia ostatnich dni do śpiewniku Legii dodałem takie przyśpiewki jak:

- "Donald matole twój rząd obalą kibole ..."
- "Donald czy już zapomniałeś, jak na lechii rozrabiałeś ..."

Linki poniżej.

UWAGA: Aktualizacja z 2011-08-20
Zaktualizowałem przyśpiewki dla Legii Warszawa, dodając doping z meczu ze Spartakiem Moskwa. Zapraszam do pobierania:

Link: REJESTRACJA lub LOGOWANIE

1. Legia Warszawa

2. Pogoń Szczecin

3. Lech Poznań

4. Stilon Gorzów

5. ŁKS Łódź

6. Wisła Kraków

7. Widzew Łódź

Link: Link ukaże się po ukończeniu prac
Planowany termin ukończenia prac: 19.06.2011 r.

UWAGA! Nalezy pamiętać, aby zmienić numery poszczególnych plików z rozszerzeniem ADX, według tutorialu, który napisał AreQ. Link do tutorialu poniżej:

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Do odtworzenia plików przyśpiewek w formacie .adx służy program DKZ Studio. Jak z któregoś serwera zostanie usunięty plik, proszę pisać o reupload ;)

ZAKAZ KOPIOWANIA I WKLEJANIA PRZYŚPIEWEK NA INNE FORA !

MichW:
Poproszę o przyśpiewki Stilonu Gorzów :)

MuMiN87:
Na sobotę lub niedziele będą wykonane przyśpiewki dla Lecha Poznań i Stilonu Gorzów ;)

MichW:
Dzięki. Na pożegnanie jak i na powstanie nowej drużyny się przydadzą. Oby szybko awansowali z 4 ligi do 1 ;)

inkprs:
a

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej