Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Muzyka
Przyśpiewki Ekstraklasa + 1 Liga Polska by MuMiN87
MuMiN87:
Witam. Robie przyśpiewki dla zespołów z ekstraklasy i 1 ligi Polskiej. W związku, że w tygodniu nie mam zbyt wiele czasu, tygodniowo będę wykonywał przyśpiewki dla dwóch wybranych zespołów.
Jezeli chcecie przyśpiewki dla jakiejś waszej drużyny, składajcie zamówienia w tym wątku - wówczas będę wykonywał przyśpiewki w kolejności, w jakiej będą tworzone posty w tym temacie.
Po czasie pojawią się tutaj najnowsze przyśpiewki dla wszystkich drużyn ekstraklasy i Polskiej 1 ligi.
Dziś wykonałem przyśpiewki dla Legii Warszawa oraz Pogoni Szczecin. Zważając na wydarzenia ostatnich dni do śpiewniku Legii dodałem takie przyśpiewki jak:
- "Donald matole twój rząd obalą kibole ..."
- "Donald czy już zapomniałeś, jak na lechii rozrabiałeś ..."
Linki poniżej.
UWAGA: Aktualizacja z 2011-08-20
Zaktualizowałem przyśpiewki dla Legii Warszawa, dodając doping z meczu ze Spartakiem Moskwa. Zapraszam do pobierania:
Link:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
1. Legia Warszawa
Link:
2. Pogoń Szczecin
Link:
3. Lech Poznań
Link:
4. Stilon Gorzów
Link:
5. ŁKS Łódź
Link:
6. Wisła Kraków
Link:
7. Widzew Łódź
Link: Link ukaże się po ukończeniu prac
Planowany termin ukończenia prac: 19.06.2011 r.
UWAGA! Nalezy pamiętać, aby zmienić numery poszczególnych plików z rozszerzeniem ADX, według tutorialu, który napisał AreQ. Link do tutorialu poniżej:
Do odtworzenia plików przyśpiewek w formacie .adx służy program DKZ Studio. Jak z któregoś serwera zostanie usunięty plik, proszę pisać o reupload ;)
ZAKAZ KOPIOWANIA I WKLEJANIA PRZYŚPIEWEK NA INNE FORA !
MichW:
Poproszę o przyśpiewki Stilonu Gorzów :)
MuMiN87:
Na sobotę lub niedziele będą wykonane przyśpiewki dla Lecha Poznań i Stilonu Gorzów ;)
MichW:
Dzięki. Na pożegnanie jak i na powstanie nowej drużyny się przydadzą. Oby szybko awansowali z 4 ligi do 1 ;)
inkprs:
a
Nawigacja
[#] Następna strona