Dział Ogólny > PES 2012

Konami przedstawia ulepszenia w PES2012

<< < (6/11) > >>

pawlodar_10:
A czy na twarzy Sneijdera widać pot na twarzy? Bo jak dla mnie to holender
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwygląda jakby szczęśliwie po tygodniu rozpaczy w końcu kupe zrobił ;]

--- Koniec cytatu ---

darko11221:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA czy na twarzy Sneijdera widać pot na twarzy? Bo jak dla mnie to holender

--- Koniec cytatu ---
Nie jego wina, że tak wygląda, taki się urodził.Konami tylko perfekcyjnie jego mimikę odtworzyło. :)

matiBBB:
Po prostu Konami w Snaidera wcieliło demona  ;D

RASIAK:
Mnie przerażają uszy zawodników, robione na odwal się już w trzy odsłony PES'a z rzędu. Drażni mnie to niezmiernie. A propos nowości to najbardziej zależy mi na większej ilości lig oraz lepszym dryblingu. Bo jak dla mnie ta wojna z Fifą o ligi jest bezsensowna. Ale cóż, takie są zasady wolnego rynku.

Lukaszeq:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMnie przerażają uszy zawodników, robione na odwal się już w trzy odsłony PES'a z rzędu. Drażni mnie to niezmiernie. A propos nowości to najbardziej zależy mi na większej ilości lig oraz lepszym dryblingu. Bo jak dla mnie ta wojna z Fifą o ligi jest bezsensowna. Ale cóż, takie są zasady wolnego rynku.

--- Koniec cytatu ---
No mnie uszy też denerwują... zawodnicy z większymi uszami ewidentnie wolniej biegają przez opór wiatru :/ Powinni coś z tym zrobić.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej