Dział Ogólny > PES 2012

Konami przedstawia ulepszenia w PES2012

<< < (8/11) > >>

daniel82:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEoo widzisz może i masz racje, ja zauważyłem też że Ci z mniejszymi uszami są słabsi w grze w powietrzu.

--- Koniec cytatu ---
I tu się mylisz bo akurat uszy pomagają.Jak nie sięgnie piłki głową to zawsze może strzelić z ucha   ;D

Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEnie żartuj nawet !!!!! kolejne 3 zdjęcia z intra ? nieeeeeeeeenoooooooooooo nie mogę się doczekać....

--- Koniec cytatu ---

jak Cie nie interesuje to to się nie wypowiadaj, proste.

RASIAK:
Osobiście chciałbym zobaczyć grę która przepuszcza niewielkie spalone. W Finale Ligi Mistrzów Roo strzelił ze spalonego. Do sędziów nic nie mam, ale drobne błędy sędziowskie w grze to kolejna nutka realizmu. Czasami w BAL strzeliłem, już mam podniete a tu patrzę - spalony końcem buta. Zacząłem przeklinać na całą chałupę...

olcha10:
Najlepiej by poprawili zachowanie sędziów, bo w 11 to jest KOSZMAR!!! nie da się grać, CPU ciebie fauluje to nic nie ma, a ja ty go ledwo dotkniesz od razu gwizdek ;/ i tez zachowanie bramkarzy na lepsze, a nie ze stoją jak słupy i wtedy gra by była Zaj****

eMeK:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOsobiście chciałbym zobaczyć grę która przepuszcza niewielkie spalone. W Finale Ligi Mistrzów Roo strzelił ze spalonego. Do sędziów nic nie mam, ale drobne błędy sędziowskie w grze to kolejna nutka realizmu.

--- Koniec cytatu ---
Pewnie do czasu gdy grając online, taką bramkę ktoś Ci strzeli ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej