Dział Ogólny > PES 2012
Targi Pre-E3 Konami - wkrótce rozpoczęcie!!!
Lukaszeq:
Ja to obejrzę, ale mam nadzieje że w miarę wyraźnie będą mówić po angielsku. Z tym językiem nie mam właściwie problemu ale wiadomo że Japończyk mówi zupełnie inaczej niż Europejczyk.
L.A.:
No już po prezentacji PES'a
Powiem tyle wygląda to dobrze!
w tym roku chyba nie doczekamy się tak złego PES'a jak w ostatnich latach :D
bolekrulez:
No powiem tak.. wejście na murawę i ruszające się kamery.. to jedyne co mi się spodobalo xD Czekam na jakiś oficjalny gameplay,bo tak to nic więcej nie mogę napisać :)
Lukaszeq:
Dobrze? Właściwie to Seabas nie powiedział kompletnie nic nowego. To co było w poprzednim filmiku było w tym (a nawet mniej).
Poza tym nie było pokazane wiele więcej. Intro... Jeśli tak graficznie będzie wyglądać to będzie delikatna poprawa (tak jak na tych screenach ze Snijderem itd.). Jednak gameplay wygląda bardzo, bardzo słabo... Piłka lata jak po sznurku, wygląda to obrzydliwie sztucznie. Znowu wygląda na to że ciężko będzie wymienić piłkę z klepki bez przyjęcia...
Warto dodać że Seabas powiedział że nie wyrobi się na najbliższe E3 z kodem gry. Nie wiem czy to oznacza że Pesa tam nie zobaczymy czy będzie tak okrojony. W każdym bądź razie powiedział że "w zastępstwie macie ten krótki filmik".
Kilka screenów z intra który pewnie niebawem się ukaże na youtube ale póki co:
L.A.:
Ja daj spokoje odniosłem się tylko do tego filmiku co był... napisałem że "wygląda to dobrze" czytanie nie boli...
dla mnie wygląda to dużo lepiej niż w poprzednich edycjach...
nawet po tak krótkim filmiku da się to zauważyć...
PES zły? zostaje wam tylko fifa...
Nawigacja
[#] Następna strona