Dział Ogólny > PES 2012

Trailer PES 2012 z Pre-E3!!!

<< < (22/22)

czarkou:
Ech , może skoro tak się zapowiadają to poprawią wszelkie 'babole' z 11 , chociaż nie do pomyślenia , że w ogóle tyle ich się tam znalazło . Znając Konami i ich sposób działania , to analogicznie naprawią błędy z poprzedniej wersji ( tu z 11 ) , ale na miejsce starych znajdą się nowe w wersji przewidzianej na ten rok, oczywiście te będą do usprawnienia w edycji 2013 gdzie zaś znów znajdą się najprawdopodobniej nowe... i  tak błędne koło toczy się dalej od lat kilku jak nie i więcej. Śledząc pesa od iss z psxa jestem w stanie uwierzyć , że teraz będzie to z pewnością lepsza gra , ale niestety Japoński styl jest tak oryginalny , że nie wiadomo czy z czymś nie przesadzą . Osobiście 3mam kciuki i czekam z niecierpliwością na nowe info. :D

pozdro

sashaa101:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPodniecasz się nowinkami o PES2012 jak nie wiem co... Daj na luz.

Po za tym pisałem kilka stron temu że "rok" to od dnia wydania do dnia wydania... patrz co czytasz i myśl.

FIFIE jak i PESowi brak lata świetlne do pełnego realizmu.
Jesteśmy zdani na komercyjny kit który rządzi tym światem.

Tyle.

--- Koniec cytatu ---
Chlopie nie ma takiej gry na swiecie co oddaje w pelni realizm,jestes madry to sam zrob sobie kopanke realistyczna,zastanow sie milion razy za nim cos powiesz 8) 8)

es_sabbi:
Zapraszam do oglądania i komentowania nowych screenów z E3!!!

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej