Dział Ogólny > PES 2012
Trailer PES 2012 z Pre-E3!!!
Lukaszeq:
Powiem tak. Intro jest jak trailer filmu. Powinno być tak poucinane i pokazane, dopieszczone żeby przekonywało nas do kupienia/zagrania/obejrzenia. Każdy tutaj się podnieca bo fajnie wyglądają ruszający się kamerzyści, ławka rezerwowych, mimika twarzy. Czy to o to nam chodziło? Intro gry wygląda naprawdę fatalnie. Co prawda lepsze to że pokazali gameplay niż mieliby pokazać filmik jak to było w dawnych pesach. Ale robić intro z połowy gry to kiepski pomysł. Jak nic nie poprawią w całym tym drewnie to naprawdę kiepsko się będzie w to grało.
A co do nowych cieszynek, fajnego wejścia itd. I tak to się wyłącza już dzień po zaczęciu grać w nowego pesa więc nie przemawia to do mnie.
RVN zobacz!
piterekMNH:
Targi odbędą się w Los Angeles ::)
RVN:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPowiem tak. Intro jest jak trailer filmu. Powinno być tak poucinane i pokazane, dopieszczone żeby przekonywało nas do kupienia/zagrania/obejrzenia. Każdy tutaj się podnieca bo fajnie wyglądają ruszający się kamerzyści, ławka rezerwowych, mimika twarzy. Czy to o to nam chodziło? Intro gry wygląda naprawdę fatalnie. Co prawda lepsze to że pokazali gameplay niż mieliby pokazać filmik jak to było w dawnych pesach. Ale robić intro z połowy gry to kiepski pomysł. Jak nic nie poprawią w całym tym drewnie to naprawdę kiepsko się będzie w to grało.
A co do nowych cieszynek, fajnego wejścia itd. I tak to się wyłącza już dzień po zaczęciu grać w nowego pesa więc nie przemawia to do mnie.
RVN zobacz!
--- Koniec cytatu ---
WOW ! Wymiękam :o
Rafeal:
Hm... jak na razie Konam zaprezentowało, coroczne niewielkie poprawki graficzne, animacji itd.
Jak sam gameplay nie będzie zadowalający (obecny to kupa błędów, na całej lini) to reszta dodatków i zmian nic nie da.
Jedyna nowość to nowy system zmiany zawodnika, co jest chyba najbardziej ciekawą rzeczą w nadciągającym PES2012 (z tego co na razie wiadomo). Oby tylko był naprawdę dopracowany.
Przydały by się więcej opcji/ustawień dla drużyny (obecne są skromne).
Reasumując, nie jest źle ale rewelacji nie ma.
daniel82:
ja tu widzę tylko tyle, że obrońcy dalej stoją jak idioci i nawet nie próbują nic zablokować
Nawigacja
[#] Następna strona