Dział Ogólny > PES 2012

PES2012 - Pierwsze wrażenia z E3

<< < (42/55) > >>

Artur 7:
sashaa101 - zgadzam się, ale podobno w nowym Pesie też ma wejść podobny system zagrań...

NexaT:
carlosinho1111 - Amerykę odkryłeś, o ja Cie!
1 screnn - był kilka razy tzn. w innym stylu, ale już było widać, że kamerzyści kamerują i robią zdjęcia.
2 screnn - i co, że go łapie? Nowa animacja, i co już orgazm.

:(

Douglas:
Co do screenów to widać że jest nowa animacja bo wcześniej ręka przechodziła przez zawodnika a teraz jest inaczej. Teraz łapie go od tylca :D. W 1 screenie trenerzy podają sobie dłoń (temat targi E3).

--- Cytuj ---2 screnn - i co, że go łapie? Nowa animacja, i co już orgazm.
--- Koniec cytatu ---

NexaT
co do mnie to koło mnie
jak już coś to cb bierze orgazm nie mnie i skończ wreszcie z takimi tekstami.

kosioraldo:
Jak ja czytam te komentarze to mnie padaka bierze, po Pierwsze FIFA 12 nie będzie odgrzewanym kotletem na PC, ponieważ będzie taka sama jak FIFA NA ps3 i xbox 360, i będzie to całkiem nowa gra, a pes 2012 znając życie, bedzie taki sam jak 11 (Zasrane Animacje) tylko zmienią dwie rzeczy, które i tak sie nikomu nie przydadzą, bo co mnie obchodzi to ze przed meczem jakis Fajfus z kamerą będzie nagrywał, a gameplay bedzie załosny, chociaż ze gram w pes 11(mam obie gry FIFE 11 i PES 11) to i tak bardziej mi sie podoba FIFA 11, w Pes gram bo ma fajne tryby i sie nie nudzi, ale czasami jak widze te animacje tych podan to żygać mi sie chce, Fajnie jakby zrobili taka złączona fife z pesem, budowanie akcji z pes'a a animacje, ruchy, SI,i reszte z FIFY

★Blue Boy★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE Fajnie jakby zrobili taka złączona fife z pesem, budowanie akcji z pes'a a animacje, ruchy, SI,i reszte z FIFY

--- Koniec cytatu ---

i grafike z PES'a ale raczej nierealne

PES 2012 v.s. FIFA 12

PIERWSZE STARCIE!!

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej