Dział Ogólny > PES 2012

PES2012 - Pierwsze wrażenia z E3

<< < (9/55) > >>

Lukaszeq:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Od początku do około 14 minuty jest kilka słów po japońsku/angielsku o Pes 2012. Nie wyłapałem nic szczególnego.
Gameplayu raczej na targach E3 nie ujrzymy, bo Seabas mówił że prawdopodobnie się nie wyrobi.

AupaAtleti:
mi się sama rozgrywka w pes11 podoba poza:
obrońcy nieatakowani wywalają piłkę na aut
sędziowie gwiżdżą faule przy czystych wślizgach.
jeśli to by poprawili w rozgrywce mi by wystarczyło.

wolę aby zajęli się oni ważniejszymi sprawami, czyli rozbudowa trybów ML i BAL, kupienie licencji, jakieś ładniejsze Menu (najlepsze było w 09)

jeśli zostało by to poprawione to było by wspaniale :)

znając życie pewnie znowu zmienią niepotrzebnie podania, strzały i cała rozgrywka będzie zupełnie inna. ;/

PS
jeszcze jakby dali dwa poziomy więcej bo top player po tygodniu grania staje się za prosty.

Mój kolega który nigdy nie lubił kopanek po tygodniu FC Porto pojechał 5:0 real ;/

Rafeal:
Jak to co zostało zaprezentowane w pierwszym newsie będzie dopracowane bez błędów to będzie to jedna z lepszych edycji PESa.

Brak poprawnych strojów, herbów, nazw, składów aktualnych zrekompensują patche które wyjdą.

Na razie zapowiada się ciekawie. Oby się postarali z tym co chcą wprowadzić.

Lupus86:
Wrzucam link z podcasta REJESTRACJA lub LOGOWANIE. Jak ktoś zniesie półtorej godziny gadania o pesie 2012, niech posłucha.

Ogółem kolesie dzielą się wrażeniami z gry i są podjarani, jaki to skok jakościowy nastąpił w porównaniu do poprzedniej części.
Słuchałem wybiórczo, ale na plus wymieniają praktycznie wszystko. Od atmosfery( wejście, animacje trenerów, chłopców do piłek itd., sędziowie, bramkarze).

Nawet kolizje uważają za najlepsze z serii, ale podkreślają że i tak są daleko w tyle za FIFĄ w tym elemencie. Padają porównania do produktu EA i o dziwo panowie mówią, iż jeśli chodzi o wolnośc rozgrywania to wersja grywalna PESa wypada lepiej od wersji FIFY.
Podobnież obrona przecina podania prostopadłe(już nie przechodzi 99% jak w poprzedniej części.), nie zostawia luk w obronie i reaguje inteligentnie(nowość).
Jeszcze lepiej jest w rozgrywaniu akcji. I największy plus przełączanie zawodników naprawdę działa.Z ciekawostek panowie powiedzieli, iż gra na stadionie oświetlanym w nocy wygląda świetnie(it's best nightgame ever i've seen).

Z graficznych elementów poprawili przede wszystkim oświetlenie. Strasznie dużo gadają o genialnej animacji Messiego, że została wiernie odwzorowana,, zwłaszcza drybling na małej przestrzeni wygląda jak  w tv(ogólnie chwalą realizm)  Z innych nowości podobno publika,kibice są "beatiful animated".

Reasumując panowie byli zachwyceni po zagraniu w nowego pesa. Dużo też gadania o AI, które jest świetne. Głównie chwalą sobie, iż pomocnicy wybiegają, robiąc przestrzeń, wychodząc na skrzydła itd. Nie będzie już sytuacji, kiedy biegniemy sami na bramkę, a za nami 5 gości się wlecze, zatrzymując się co chwila, żeby pooglądać stadion.

Tak to wygląda z ich relacji. Najlepiej sami posłuchajcie, bo strasznie dużo tam gadają.

|2udy:
Czekam na nowego PES'a i się jaram!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej