Dział Ogólny > PES 2012

PES2012 - Pierwsze wrażenia z E3

<< < (13/55) > >>

unkas:
jozin666 only inter !!!!!  ;D a wracając do rzeczy pes nadal ma to coś czego w fifie szybko nie zobaczymy tylko ze fifa z roku na rok staje eis coraz lepsza ,poprawiając blefy poprzedniczki i udoskonalając nowości wprowadzone w gampleyu poprzedniej części ...natomiast pes wprowadza nowości tak jakby nie sprawdzając ich balansu w grze ..nie wiem kto tam testuje u nich ta grę  ale założę się ze rzucili by bete na miesiąc graczom i dowiedzieli by się więcej o swoim produkcie niż ze swoich notatek ...ale trudno żeby obchodziło ich zdanie graczy skoro nawet ich forum dotyczące PESA jest wiecznie nieaktywne lub jeśli jest jakiś watek nigdy nie ma odpowiedzi na twoje pytanie ....ja już wiem ze to karuzela marketingowa wiec na te wszystkie podniety dziennikarzy patrze z przymrużeniem oka i czekam na demo ... NIE CHWALAC SIE możecie poszukać wątku dema 2011 w którym po zagraniu 5 mecz pisałem ze sa schematy takie jak podania prostopadle i wrzutki na dobieg w których obrona stoi w tyle ....to wszystko znalazłem po zagraniu 5 meczy wiec jesli taki przeciętny gracz jak ja umie po 5 meczach znaleźć takie błędy to chyba seabass zatrudnia do testowania fanów radia Maryja

MichW:
No unkas masz rację. Bo w tym rzecz że 1 błąd wynika z 2 i kwestia jest taka, że nie zdążyli zrobić i zrobili na odwal (chodzi o np. w ataku leci podanie, a napastnik i obrońca się gubią), no albo specjalnie to zrobili aby mieć coś do poprawy. Bo taka prawda zajęli się tak tym systemem podań i autów, że z reszty wszystkiego nie zrobili, teraz mam nadzieje że będzie odwrotnie, bo zapowiadają zmiany na każdym szczeblu, a rok temu tylko na tych dwóch były zapowiedzi :)

piotrstce:
I wątek powinien być zamknięty po poście Unkasa który napisał wszystko w temacie...

jozin666:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEjozin666 only inter !!!!!  ;D a wracając do rzeczy pes nadal ma to coś czego w fifie szybko nie zobaczymy tylko ze fifa z roku na rok staje eis coraz lepsza ,poprawiając blefy poprzedniczki i udoskonalając nowości wprowadzone w gampleyu poprzedniej części ...natomiast pes wprowadza nowości tak jakby nie sprawdzając ich balansu w grze ..nie wiem kto tam testuje u nich ta grę  ale założę się ze rzucili by bete na miesiąc graczom i dowiedzieli by się więcej o swoim produkcie niż ze swoich notatek ...ale trudno żeby obchodziło ich zdanie graczy skoro nawet ich forum dotyczące PESA jest wiecznie nieaktywne lub jeśli jest jakiś watek nigdy nie ma odpowiedzi na twoje pytanie ....ja już wiem ze to karuzela marketingowa wiec na te wszystkie podniety dziennikarzy patrze z przymrużeniem oka i czekam na demo ... NIE CHWALAC SIE możecie poszukać wątku dema 2011 w którym po zagraniu 5 mecz pisałem ze sa schematy takie jak podania prostopadle i wrzutki na dobieg w których obrona stoi w tyle ....to wszystko znalazłem po zagraniu 5 meczy wiec jesli taki przeciętny gracz jak ja umie po 5 meczach znaleźć takie błędy to chyba seabass zatrudnia do testowania fanów radia Maryja

--- Koniec cytatu ---
Racja,po raz peirwszy sie z toba zgadzam:D Ave Inter!

mpoesp:
To już jest wkurwiające. Narzekacie? To na [cenzura] tu jesteście? Wypierdalać na fora fify i płaczcie tam jaki to PES daremny.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej