Dział Ogólny > PES 2012

PES2012 - Pierwsze wrażenia z E3

<< < (15/55) > >>

|2udy:
We wrześniu pewnie wyjdzie demko do zassania na PC, X360 i PS3.

piotrstce:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo już jest wkurwiające. Narzekacie? To na penis tu jesteście? Wypierdalać na fora fify i płaczcie tam jaki to PES daremny.

--- Koniec cytatu ---
wkurwiające to jest to że się podniecasz 3 fotkami z intra i jedziesz na tych którzy są obiektywni i czekają na demo bo po fotkach to ja mogę powiedzieć że intro wygląda graficznie lepiej niż 2011...

maciek1019:
piotrstce a mnie irytuje taki człowiek jak ty, przeszkadza Ci ze ktoś sie "podnieca"? na zagranicznych forach o takich obrazkach jest kilkadziesiąt stron tematów, i tam jest to normalne a tu znajdzie sie jeden któremu nei pasuje.... Źle Ci tu, nie interesuje Cie to, czekasz na demo, to po hu* tu siedzisz!

F.C B.a.r.c.e.l.o.n.a:
dokładnie jak kogoś to nie interesuje to niech tu nie zagląda!

Lukaszeq:
Forum jest do rozmowy, dyskutowania. Gdyby każdy się podniecał i widział że wszystko jest zajebiste a widział tylko 10 zdjęć i intro to moglibyśmy tu nic nie pisać tylko każdy by pierdzielił że jak fajnie to wygląda, jak super itd. Każdy ma swoje zdanie i doświadczenie. Ci którzy krytykują (w tym także ja) lubią pesa ale nie lubią być oszukiwani, lub po prostu nie podniecają się tym wszystkim co jest napisane. Prawo głosu ma każdy a to że Wy się jaracie nie znaczy że inni muszą. Rok temu, zdjęcia itd. też robiły wrażenie, może nie dostaliśmy jakiejś bardzo słabej gry ale na pewno nie adekwatną do zapowiedzi. Dlatego ja wolę mieć teraz dystans i miło się zaskoczyć.
mpoesp - Ty najlepiej wyjdź na dwór, ochłoń i dopiero się zastanów nad tym co piszesz :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej