Dział Ogólny > PES 2012
PES2012 - Pierwsze wrażenia z E3
Lewy23:
Mnie jakoś to martwi, że opierali się na PES11. Według mnie, PES11 jest najlepszą częścią, ale nie doskonałą, taką, która naprawde wciąga. Zobaczymy, czy będzie odgrzewany kotlet, czy nie. Zagram w demo - ocenię, bo tak nijak nie można ocenić :D
bartiveb:
Na prawdę nie wiem co ludzie widzą w Pes`ie 11. Ta gra jest wyłącznie dla mało ambitnych graczy.Jeszcze w multi lub z kumplami da się wytrzymać,ale inteligencja komputera to jedna wielka kpina, która całkowicie eliminuje przyjemność rozgrywki.Dlatego ten aspekt stawiam za priorytet w nadchodzącej części,choć i tak uważam że bez zmiany silnika Konami raczej może zapomnieć o jakimkolwiek sukcesie. Będzie podobnie jak w zeszłym roku ,zbiorowa podnieta pustymi słowami twórców,a premiera gry tylko potwierdzi początkowe założenia ludzi patrzących realnie. Niby dlaczego mam myśleć inaczej,skoro od kilku lat dostaje taką samą zrytą gre, za która dodatkowo muszę zapłacić ponad 100 zł ?
bachu12:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENa prawdę nie wiem co ludzie widzą w Pes`ie 11. Ta gra jest wyłącznie dla mało ambitnych graczy.Jeszcze w multi lub z kumplami da się wytrzymać,ale inteligencja komputera to jedna wielka kpina, która całkowicie eliminuje przyjemność rozgrywki.Dlatego ten aspekt stawiam za priorytet w nadchodzącej części,choć i tak uważam że bez zmiany silnika Konami raczej może zapomnieć o jakimkolwiek sukcesie. Będzie podobnie jak w zeszłym roku ,zbiorowa podnieta pustymi słowami twórców,a premiera gry tylko potwierdzi początkowe założenia ludzi patrzących realnie. Niby dlaczego mam myśleć inaczej,skoro od kilku lat dostaje taką samą zrytą gre, za która dodatkowo muszę zapłacić ponad 100 zł ?
--- Koniec cytatu ---
dokładnie
nicecyce:
PES nigdy nie bedzie IDEALNA gra tak bylo jest i bedzie z kazda gra. Nie ma co tu liczyc na jakies kokosy. Lepiej byc milo zaskoczonym niz pozniej stekac ze sie spodziewalem lepszej gry. :) W ogole byloby wielkim sukcesym jakby KONAMI poprawilo AI zawodnikow.
bolekrulez:
Gry nie mają być idealne, ale mają dawać satysfakcję z gry ;) Co do PES'a 11 przyznam rację że tylko gra na multi mnie satysfakcjonuje :)
Nawigacja
[#] Następna strona