Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje

Nowe stroje Ekstraklasy i I Ligi na sezon 11/12

<< < (82/123) > >>

maxi94:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPanowie dziś będę miał najprawdopodobniej wszystko zrobione z kompem i zainstaluje photshopa! Pierwsza Olimpia z Elbląga ;)

--- Koniec cytatu ---

O to mi chodzi ! Jeszcze jakbys makaveli zrobil nowe stroje Warty :) Wzór taki jak Zagłebia Lubin :) Myśle ze łatwy do wykonania jedynie nowe kolory i reklamy :), tak samo z olimpią :) jeszcze jedno pytanie jak na tym zdjeciu: REJESTRACJA lub LOGOWANIE

mozna byloby zrobic techfit(tak jak na tym zdjeciu żółty strój) dla olimpii trzeba tu cos kombinowac w photoshopie czy tylko gdzies w Editach(programie) zmieniac ?

★Blue Boy★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEChodzi o to że na koszulce i spodenkach mam N, adidasa, L czyli na spodenkach jest sponsor i na koszulce też

--- Koniec cytatu ---

w gdb w confingu ustaw model 35 collar 2

makaveli91:
home warty łatwy ale nie jestem do końca pewien tego białego, nie ma dokładnych zdjęć i mam do wyboru 2 modele nike

maxi94:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEhome warty łatwy ale nie jestem do końca pewien tego białego, nie ma dokładnych zdjęć i mam do wyboru 2 modele nike

--- Koniec cytatu ---

mecz warty jutro o 16 :) wiec po meczu znajde zdj i wstawie :) mozesz juz zaczynać Away :)

makaveli91:
odwrotnie :P home zacznę

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej