Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje
Nowe stroje Ekstraklasy i I Ligi na sezon 11/12
Kędzior1916:
No i ch*j że ktoś już dodał...
Ja dodałem ale trochę skopane to było ;/
espree:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE@★Blue Boy★ sprawdzałem w grze te stroje Wisły i pare rzeczy nie wygląda tak jak powinno. Później wstawię Ci kilka fotek o co mi chodzi ;)
--- Koniec cytatu ---
Nie miałem juz wczoraj czasu.
Po pierwsze musisz jakoś poprawić kołnierzyk, bo kolory są nie dopasowane.
Po drugie logo T-mobile jest za nisko:
Zobacz jak powinno być:
I cienie liter loga Telefonika są za mocne, nie powinno ich być tak widać.
I jeszcze jak pamiętasz kiedyś robiłeś ten inny wzór GK Wisły, to zobacz że też kołnierzyk nie pasuje: Może spróbuj i to poprawić ;)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA jak tam ze strojami Korony, poprawiłeś to co Ci pisałem na tamtym forum? I będziesz robił jeszcze ten nowy bramkarski dla Legii?
--- Koniec cytatu ---
Odpowiesz? :)
★Blue Boy★:
w tym gk powinien byc 26/2 model
A jak tam ze strojami Korony, poprawiłeś to co Ci pisałem na tamtym forum? I będziesz robił jeszcze ten nowy bramkarski dla Legii?
--- Koniec cytatu ---
ja chyba juz zakoncze przygody z kitsami poniewaz chyba sam robie kitsy a innym sie poprostu nie chce chociaz maja talent
espree:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEw tym gk powinien byc 26/2 model
--- Koniec cytatu ---
OK. przestawiłem. Wcześniej miałem 4/2 bo tak było na kitsie. Ale dalej coś się nie zgadza. :-\
Teraz z 26/2 jest tak:
A powinno być tak:
PS: Nie kończ jeszcze. To prawda, teraz oprócz Ciebie nikt nie wstawia kitsów, ale to nie znaczy że Ty też masz tak zrobić. Właściwie to teraz wszyscy jeszcze bardziej Cię doceniają bo każdy czeka aż coś wstawisz, a narazie na innego kitsmakera nie można liczyć. Mam nadzieję że jeszcze to przemyślisz i niedługo wstawisz na (któreś) forum nowe stroje. To że sam teraz robisz to nie powód zeby kończyć!!! ;D
Kędzior1916:
Właśnie, nie kończ.
Robisz zajebiste stroje, więc szkoda by było gdybyś skończył :)
Nawigacja
[#] Następna strona