Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje

Nowe stroje Ekstraklasy i I Ligi na sezon 11/12

<< < (121/123) > >>

pawelszalik:
Ooo... Coś ty zrobił z tym strojem ;) Popatrz jeszcze raz na template i spróbuj lepiej pokolorować ;)

★Blue Boy★:
paweł nie robisz juz kitsów widac ze wchodzisz na pesleague ale kitsów nie wykonujesz a z tego co wiem to chyba PS pojdzie tez na słąbych kompach ja tak mam

espree:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpaweł nie robisz juz kitsów widac ze wchodzisz na pesleague ale kitsów nie wykonujesz a z tego co wiem to chyba PS pojdzie tez na słąbych kompach ja tak mam

--- Koniec cytatu ---
Tylko że teraz Paweł nie robi kitsów nie tyle przez problemy z kompem co przez brak czasu. Pisał kiedyś że "ma nadmiar obowiązków" to narazie trzeba czekać. Zobaczymy, może jeszcze wróci z nowymi kitsami :)

A Ty będziesz poprawiał jeszcze ta Wisłę czy Korone? Mam nadzieję że będziesz jeszcze wstawiał swoje prace i nie kończysz tej działalności. ;) Kiedyś pisałeś że moze będziesz wstawiał nowe kitsy co tydzień ;D

★Blue Boy★:
nawet w niedziele nie ma czasu ja np robgie stroje w niedziele bo wtedy mam najwiecej czasu a jak ma problemy z kompem to dlaczego jest na pesleague i dodaje posty

REJESTRACJA lub LOGOWANIEA Ty będziesz poprawiał jeszcze ta Wisłę czy Korone? Mam nadzieję że będziesz jeszcze wstawiał swoje prace i nie kończysz tej działalności. ;) Kiedyś pisałeś że moze będziesz wstawiał nowe kitsy co tydzień ;D

--- Koniec cytatu ---

no moze tak ale w takiej sytuacji to ja juz mysle o zakonczeniu

artur Boruc:
ma ktoś  strój Polonii Warszawy  domowy wyjadowy oraz bramkarski jak tak to podajcie plis

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej