Dział Ogólny > PES 2012

PES2012 - nowy filmik z gameplay'em

<< < (11/13) > >>

NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE"
Dzieciaku neostrady,ze ty masz 10 lat to nie znaczy ze ja mam tyle miec mam powyzej18 jak bys chcial madralo wiedziec!!!!!!A dla was jest trudno grac w fife na podaniach recznych i zrozumiec ze fifa jest lepsza,a fanboyem fify moglbym sie nazywac jak by Pes bylby lepsza kopanka a jest zalosna i bezmyslna symulacja yyyyyyy-Drewna!!!!!Zdejmijcie te klapki z oczow zeslepieni tym drewnem!!!

--- Koniec cytatu ---

Odejdź szatanie! Nie rób spamu bo jak czytam te twoje posty, to stwierdzam, że masz max. 15 lat. FIFA nie jest lepsza od PES'a te gry są fantastyczne. (obie) Tylko zrozum ty deklu..., że PES ma inny styl, a FIFA inny. Mi się zdaje, że PES jest wolniejszy, i trudniejszy. (i nie mówię tu o podaniach, np. rzutach wolnych, karnych, rożnych) Najpierw pograj sobie w PES'a na Top Player drużyną np. Aston Villa z Manchesterem United... a potem oceniaj! Wróć do normalności, i ogarnij.

Douglas:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Nowy Gameplay jutro????
Playtest to chyba inaczej gameplay???

HcK:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Nowy Gameplay jutro????
Playtest to chyba inaczej gameplay???

--- Koniec cytatu ---
Playtest oznacza to, że ludzie którzy zostali zinvitowani na owy event będą mogli zagrać w PESa 2012 w "najaktualniejszym" buildzie.

nicecyce:
To moze ktos nagra kamerka i wrzuci na YT ;d

|2udy:
Gameplay to grywalnośc! Playtest do gra testowa dla dziennikarzy do opisania dla graczy na blogu www, portalu jakimś czy też w czasopiśmie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej