Dział Ogólny > PES 2011

Rzuty wolne CPU

<< < (2/12) > >>

NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPrzeczytaj uważnie pierwszy post a nie tylko nazwę tematu ;)

--- Koniec cytatu ---

Jak nie umiesz grać, to od razu wywal komputer przez okno. Masz problemy z nerwami / emocjami? Idź do łazienki, i sobie ulżyj. Pograj sobie kilka meczy treningowych, potem naucz się bronić rzuty wolne, a potem graj... Nie pisz postu typu: czytaj uważnie, przeczytaj cały 1 post. Czytałem, i płakać mi się chce.

Klocek12355:
No niestety jest to nie za ciekawy bug, ale co zrobisz. Ale to stawanie obrońcą na linii bramkowej naprawdę pomaga.

MichW:
Po prostu jak przy rogach stają piłkarzy przy słupkach, tak konami nie zrobiło przy wolnych. Trzeba samemu sobie ustawiać piłkarza przy wolnych w bramce i bramy nie ma Pozdrawiam :)

L.A.:
Też z tym miałem problem bo to dziwne że każdy wolny wpada -30m.

Ale jak ktoś jest kumaty to sobie da radę... Wybiegasz obrońcami z muru lub podskakujesz do tego wspomniana asekuracja obrońcą na linii bramkowej i z 100% skuteczności CPU robi się raptem jakieś 15%... pozdrawiam...

jeśli ktoś z tego powodu wywala PES'a to gratuluje ogarnięcia :D

MaTX:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak nie umiesz grać, to od razu wywal komputer przez okno. Masz problemy z nerwami / emocjami? Idź do łazienki, i sobie ulżyj. Pograj sobie kilka meczy treningowych, potem naucz się bronić rzuty wolne, a potem graj... Nie pisz postu typu: czytaj uważnie, przeczytaj cały 1 post. Czytałem, i płakać mi się chce.

--- Koniec cytatu ---

Człowieku przeczytaj swój post i idź płakać to łazienki, nic on nie wnosi do tematu, a tego typu opinie pozostaw dla siebie.
Pozdrawiam

Ps.
Co ma umiejętność grania do nieporadności poprzez błąd gry ??

Ed.1 Z tym wywalaniem mnie poniosło pisałem pod wpływem emocji xD, z natury jestem nerwową osobą w tego typu rzeczach.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej