Chciałbym wszystkim kolegą podziękować za grę w lidze Fair Play,która przyniosła dużo emocji z bardzo miłą atmosferą,bo grali tutaj ludzie którzy całkowicie zasłużyli na to by brać w niej udział.Było też małe zamieszanie z powodu rezygnacji przez niektórych graczy,nie muszę wymieniać bo każdy wie o kogo chodzi(dlatego też i tabela końcowa mogłaby wyglądać inaczej),ale ważne że wszystko się ułożyło i wróciło do normy.Jeżeli chodzi o głos to oddaję go na? (może za chwilę) ale na pewno chciałbym podziękować wszystkim tak jak już pisałem na początku za miło spędzony czas podczas gry itd. czyli graczom Damian_NML,Unkas,szefo2800,top9000,Fabich,RAUL_7,asq77,wyróżnienie dla Dabala i Pekala na których też chciałem oddać głos,ale niestety można oddać tylko jeden z tego co się orientuję więc za chwilę,jeszcze szczególne podziękowanie za oddane na mnie głosy i ogólnie dla kolegów kfiatula, YrAhBeJoP,szakal no i ostatecznie głos dla gracza Fair Play (bardzo krótko) za całokształt !!!,który wędruję do es_sabbi Pozdrawiam wszystkich !