Tak jak mówiłem tak jest. Wiedziałem, że news o zakończeniu kariery Beckhama jest zamierzony. A jak robisz te fajne obrazki z gry?
Wgrywam twarz np.Beckhama zawodnikowi drużyny bodajże Colo-Colo, ściągam garnitury z pes-patch i wgrywam je jako stroje drużyny Colo-Colo. Później frapsem robię screena w czasie meczu drużyny Colo-Colo. Reszta to photoshop.
To było do przewidzenia... Nie wiem czy wybieranie Becksa na następce Fergusona to dobry wybór. Chłop kończy karierę a za 2 dni jest menadżerem jednego z największych klubów świata. Trochę to śmieszne, no ale to Twoja kariera. Powodzenia!
Wiadomo, że Manchester nie zdecydowałby się na podpisanie tak niedoświadczonego menadżera. Poniosła mnie trochę fantazja. Beckham jest legendą przede wszystkim Manchesteru United i wymyśliłem sobie tak...np. jeżeli zdecydowałbym się prowadzić Arsenal to pewnie Thierry Henry zakończyłby karierę i został menadżerem kanonierów, jeżeli Milan to pewnie Paolo Maldini itp... np. Didier Deschamps jakoś sobie poradził
Dzięki wszystkim za komenty. I jeszcze mała sprawa. Czy ktoś posiada OFa z jakimikolwiek drużynami MLS? Bardzo by mi się przydał bo planuje zrobić tournee po USA. Z góry dzięki!!