Dział Ogólny > PES 2012

Konami pracuje nad darmowym "PES Online"!!!

<< < (5/6) > >>

es_sabbi:
po pierwsze to nie do końca zrozumieliście newsa (może temu, że newsman sam do końca artykułu nie zrozumiał) :)

ta gra PES ONLINE ma być darmowa to fakt - ale nie ma ona mieć nic wspólnego z PES11 czy PES12.
Może to być np. PES6 za free. Liczba lig ma być spora z tego względu, że wszystkie nazwy NIE BĘDĄ ORGINALNE!!!

To ma być po prostu taki projekt gry przeglądarkowej lub typowej dla iPhonów, że np. w przerwie między lekcjami strzelisz sobie mecza ;]

Jak dla mnie to jest to zbędne i wolałbym, aby skoncentrowali się na płatnej wersji i w nią pompowali wszystkie siły.

★Blue Boy★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak dla mnie to jest to zbędne i wolałbym, aby skoncentrowali się na płatnej wersji i w nią pompowali wszystkie siły.

--- Koniec cytatu ---

popieram powinni skoncentrowac sie na płatnej a nie robic jakies darmowe :/

A co do jakis fanoboyów jak napisza raz fifa to ban na dzień to moze sie uspokoja

Tu jest serwis PRO EVOLUTION SOCCER nie Fify o Fifie niech sobie pisza na fifaserwis albo fifapolonia

nicecyce:
@★Blue Boy★

Tak czy siak bede tu zagladac i oczerniac PES'a. Tak juz maja naj***ne w tym lbie ;x

Ukassiu:
es_sabbi  oczywiście że ta gra nie będzie mieć nic wspólnego z PES 2012(nigdzie tak w newsie nie jest napisane :)), ale może być zrobiona właśnie na silniku z tego PESa tak samo jak Fifa zrobiła grę online opierając się na Fifa10, ale oczywiście jakością na pewno będzie trochę odbiegał od wersji płatnej, co do licencji to nic nie wiadomo fifa online miała 30 oficjalnych lig i ponad 500 zespołów, jak będzie w PES 2012 zobaczymy, myślę że parę oficjalnych zespołów na pewno będzie.

Ja jestem za taką grą, po pierwsze, wyprodukowanie jej to dla Konami nie wielki koszt bo gra nie będzie się znacząco różnić od PESów płatnych, a na pewno taka gra to wielka promocja i możliwość pozyskania wielu nowych graczy którym się to spodoba i zaczną kupować oryginalne gry,(może nawet dołączą do społeczności pesleague ?;))
po drugie, Konami na tym nie straci a nawet zyska za reklamy i liczne mikro transakcje od graczy.

mpoesp:
A co byście powiedzieli na to, jakby do każdej ważniejszej ligi ( hiszpańskiej, angielskiej, włoskiej, francuskiej, niemieckiej ) dodali 2 ligi czyli np. Segunda Division, Serie B itp. Byłoby to świetne rozwiązanie do Master League i ogólnie byłoby wystarczająco lig.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej