Dział Ogólny > PES 2012
Możliwość używania D-pada będzie dostępna w PES 2012.
newsman:
Informacja ta doszła do nas jako mała niespodzianka , po tym jak Konami oficjalnie stwierdziło, że kontrola D-pad(w Polsce popularnie nazywany "krzyżakiem") została usunięta z serii PES. Jednakże, po licznych skargach fanów , Konami podjęło teraz decyzję, która da użytkownikom możliwość korzystania z D-pada w PES 2012.
Jon Murphy potwierdził te informacje na swoim Twiterze:
"Po pierwsze, D-pad pozostanie w 2012. To będzie opcja dołączona do domyślnych. Mam nadzieję że ludzie spróbują to zmienić, ale nie usuniemy D-pad"
Cieszycie się z tej informacji, czy to jest wam obojętne bo i tak korzystacie z analoga? Dajcie znać w komentarzach pod newsem.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Deimian7:
Ja już się przyzwyczaiłem do ANALOGA :) Analog to przyszłość. Daje więcej możliwości. Długo wcześniej się opierałem ale po kilku meczach nie chcę wracać do krzyżaka...fuuu :)
haker1983:
Używam gałki, lepsza kontrola, szybsza reakcja.
Ukassiu:
Jeszcze coś dodam. Ci gracze którzy graja jeszcze "krzyżakiem" to proponuję im się przenieś na analoga, bo po pierwsze grając analogiem ma się większe możliwości (podania 360 stopni itd.) a po drugie, w PES2012 gra na krzyżaku będzie jeszcze możliwa, ale w przyszłości już raczej nie, mówi o tym sam Murphy, który jednocześnie zachęca do korzystania z analoga....
L.A.:
krzyżak strasznie ogranicza... nie wiem jak można na tym grać :D
only analog!
Nawigacja
[#] Następna strona