Dobrze jakby dali Bundeslige,ale to nie ma co liczyc ,mogliby tez poprawic komentatorow bo rzadko komentuja
Dokładnie komentatorow nowych, wlasciwie fajnie jakby byl komentarz Polski (oczywiscie Konami nie wyda) ale fajnie by bylo jak by komentowali ci dwaj, nie pamietam ci co komentowali copa americe pare dni temu cwiercfinal Urugwaj vs Argentyna, jakis chyba Przemysław (moj imiennik) i jakis taki starszy facet z 60 lat ~ ale fajnie komentowal, moze bez emocji ten starszy ale fajnie (widac ,ze sie zna na tym) , aczkolwiek Szpakowski i tak jest najlepszy (poza Fifa i Pesem oczywiscie, bo tu jakos dziwnie komentuje, Pes mam na mysli Pes 10 zrobiony komentarz przez Kozille), aha przypomne iz jutro z niedzieli na poniedzialek jest final Copa America: Urugwaj vs Paragwaj
ale W Fife to jaja zawsze sa z komentarzem xD bez przesady komentarz typu " Teraz kreci glowa, mam nadzieje, ze nie skreci sobie karku") tu dla poprawy nastroju mam takze filmik, tez zdarza sie smieszny komentarz:
A wracajac do Bundesligi, fajnie by bylo jakby wlasnie miala licencje, Borussia by sie przydala
i nie tylko.