Wiecie co mnie najbardziej irytuje, tych ogarnientych pewnie też, ze ludzie oceniają fife ze jest gówniana, chociaż tak naprawde jest dużo lepsza, po drugie nigdy w nią nie grali i oceniają w ciemno, Przecież tu sie nie ma co kłocic, FIFA 11 to jest Realizm a Pes 2011 próba realizmu, bo te niektóre akcje które sie dzieją w PESIE to parodia, wyprowadzam kontre a na ich połowe wbiegaja moi 2 piłkarze, i co ja mam zrobić ?? albo podania prostopadłe, podanie z głębi pola na pole karne zawsze przechodzą, w fife trzeba sie postarać zeby tak podać, albo ktos wyzej pisał ze w fifie 11 łatwo sie przechodzi całe boisko, moze, ale napewno nie na Professional i na wyższych poziomach, a w PESIE nawet na professional da sie przejsc całe boisko 1 zawodnikiem i tyle w temacie, nie żebym był jakimś fanboy'em FIFY bo nie jestem, gram w to i to, ale proszę nie gadać ze takich głupot o fifie bo to jest dziwne
PS. Jak sie właczy Automatyczne podania to nic dziwnego ze łatwo, kozaki to ustawcie manualne, i macie tak jak w PESIE