0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Okej to ode mnie kilka facjat, sam już sobie kilka wgrałem, ale byłoby świetnie jakby znalazły się w updacie.Ganso: REJESTRACJA lub LOGOWANIERadamel Falcao (Porto): REJESTRACJA lub LOGOWANIEFreddy Guarin (Porto): REJESTRACJA lub LOGOWANIEAlvaro Pereira (Porto): http://pesfaces.co.uk/pes2009_others.php?cat_id=59&download_id=729Diego Perez (Bologna/Urugwaj) : REJESTRACJA lub LOGOWANIERomelu Lukaku (Anderlecht) : REJESTRACJA lub LOGOWANIEBranislav Ivanović (Chelsea) : REJESTRACJA lub LOGOWANIE - kapitalnie odwzorowany face tego graczaNa razie to tyle.
PW Panowie PW
Powiedz mi tylko co dokładnie wgrać ręcznie, krok po kroku, byłbym Tobie bardzo wdzięczny.
To proste wejdź w folder selectora chyba to jest folder Data w blpserwer.Masz tam różne foldery z np.Menu Icon,Logos itd. patrzysz na sreena i jeżeli ci sie podoba to wklejasz unnamed_.... do danego folderu w img w kitserwerze.
Trzeba znaleźć ten unnamed w img i go zastąpić ;)np. chce wgrać Menu Icon to wklejam unnamed_1444,1005 i 1204 do dt06.img daje kopiuj i zmień,cała filozofia