Autor Wątek: RSC Patch 4.2 Update transferów z 29.07 i nie tylko + ankieta Głosujcie!!!  (Przeczytany 155035 razy)

Offline Lewy23

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 26.05.2009r.
Odp: RSC Patch 4.0 "Nowy Sezon" JUŻ JEST
« Odpowiedź #360 dnia: Lipiec 13, 2011, 21:36:17 »
byscie mogli poprawic transfery w ML bo gram lechem i kupilem bez problemow Franck'a Riberiego i Angela Di Marie ;/;/
W PES-ie tak już jest, nie wina twórców.

stachu_1991slu

• Gość
« Odpowiedź #361 dnia: Lipiec 13, 2011, 22:28:24 »
byscie mogli poprawic transfery w ML bo gram lechem i kupilem bez problemow Franck'a Riberiego i Angela Di Marie ;/;/

To po co ich kupujesz??Mało masz piłkarzy w polskich ligach??

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 23
  • Na forum od: 06.02.2010r.
    • last.fm
« Odpowiedź #362 dnia: Lipiec 13, 2011, 22:36:49 »
W PES-ie tak już jest, nie wina twórców.

Let me guess - nadal nie zdjęliście polskiej Ekstraklasy z drugiego miejsca w rankingu lig?
" border="0

stachu_1991slu

• Gość
« Odpowiedź #363 dnia: Lipiec 13, 2011, 22:56:38 »
To sobie sprawdź a nie zgadujesz.

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
    • last.fm
« Odpowiedź #364 dnia: Lipiec 13, 2011, 23:21:05 »
Sorry, ale jeżeli to jest tak mierna robota jak 3.0, a tym bardziej L23, to średnio chce mi się marnować czas i miejsce na dysku na ten patch, tym bardziej że może zepsuć mi Fire, nad którego instalacją męczyłem się ponad tydzień. Po prostu przejście Ribery'ego do Lecha wskazuje praktycznie tylko na jedno - znowu Ekstraklasa jest druga w rankingu lig, a Bundesliga ostatnia. Konsekwencją tego jest sprowadzanie zawodników o ovr ~80 już w pierwszym sezonie i to nawet przez zespoły z PLP. Nie chcę niczego stawiać za pewnik, ale tak było wcześniej i po prostu to wszystko mi tym śmierdzi.
" border="0

Offline pawlodar_10

• Były członek Załogi
  • *
  • Dostał Piw: 50
  • Na forum od: 24.01.2009r.
    • Status GG
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #365 dnia: Lipiec 13, 2011, 23:28:10 »
no poprawcie w uptade to i slot Ligi Mistrzów i już będzie naprawdę super... bo grafika świetna, polska liga też fajnie odwzorowana (może poza Bodzio W.)
" border="0
Only the dead have seen the end of war.

stachu_1991slu

• Gość
« Odpowiedź #366 dnia: Lipiec 13, 2011, 23:33:55 »
Sorry, ale jeżeli to jest tak mierna robota jak 3.0, a tym bardziej L23, to średnio chce mi się marnować czas i miejsce na dysku na ten patch, tym bardziej że może zepsuć mi Fire, nad którego instalacją męczyłem się ponad tydzień. Po prostu przejście Ribery'ego do Lecha wskazuje praktycznie tylko na jedno - znowu Ekstraklasa jest druga w rankingu lig, a Bundesliga ostatnia. Konsekwencją tego jest sprowadzanie zawodników o ovr ~80 już w pierwszym sezonie i to nawet przez zespoły z PLP. Nie chcę niczego stawiać za pewnik, ale tak było wcześniej i po prostu to wszystko mi tym śmierdzi.
To po co tutaj zaglądasz i oceniasz jak nawet nie pobrałeś patcha.Ekstraklasa jest przed ostatnia a nie druga.Jak zrobisz jakiegoś patcha to porównamy.Tydzień czasu instalował patcha <załamka>

Offline arsenal_fan

• Junior
  • *
  • Na forum od: 19.09.2010r.
« Odpowiedź #367 dnia: Lipiec 13, 2011, 23:58:07 »
kurcze jak gram Wisłą to są przyśpiewki reprezentacji Polski  ??? Jakaś rada?

??? ??? ???

Offline Dr4ko86

• Amator
  • *
  • Na forum od: 14.07.2011r.
« Odpowiedź #368 dnia: Lipiec 14, 2011, 00:21:22 »
Witam,
Specjalnie sie zarejestrowalem bo mam problem z waszym patchem, a strasznie sie na niego napalilem :P

Otoz czy po instalacji czystego PES-a mam instalowac dodatkowo patch 1.3 od Konami czy tylko Download w grze tego update, a nastepnie patch...
Niestety ale mimo wieku (a moze wlasnie przez niego :)) nie jestem w stanie tego patchowanie gier ogarnac, a zrobilem wszystko zgodnie z instrukcja na 1 stronie...jednak zmienilo to jedynie tyle ze mam pomylone herby, wszystkie druzyny maja te same stroje i zawodnicy z kosmosu...ogolnie cos zrobilem nie tak :(
Jestem w stanie zrozumiec ze wy tu obecnie dyskutujecie juz o szczegolach samego patcha i moja prosba jest smieszna, lub ja poprostu zignorujecie:( ale jesli znajdzie sie choc jedna osoba ktora bedzie chcial;a pomoc takiemu laikowi jak ja, bede niezmiernie wdzieczny.

Dodam tylko ze posiadam oryginal, WIN XP, brak jakichkolwiek innych dodatkow, poprzednia proba wygladala nastepujaco:
Pes>DLC 7.0> a nastepnie patch zgodnie z instrukcja i odpalam za pomoca RSC Patch.exe w glownym katalogu z gra...

Bardzo serdecznie dziekuje osoba ktore doczytaja do konca po przeczytaniu pierwszych dwoch linijek, a jkeszcze bardziej dziekuje za ewentualna pomoc

Pozdrawiam

Offline Lewy23

• Prezes klubu
  • Na forum od: 26.05.2009r.
« Odpowiedź #369 dnia: Lipiec 14, 2011, 00:26:40 »
A gdzie DLC wgrałeś? Znaczy pobierałeś, tak? Bo nie do końca rozumiem.

Offline Dr4ko86

• Amator
  • *
« Odpowiedź #370 dnia: Lipiec 14, 2011, 00:47:12 »
 ;D ;D ;D ;D ;D
O Mamo!!
Udalo sie, poprostu w manager dalem nie ta sciezke, dalem RSC Patch, ale z folderu z patchem, a nie z folderu z gra...zreszta skomplikowane to, wazne ze dziala..

Powiem wam ze to pierwszy PES ktorego mam sPatchowanego i jestem w mega szoku :)
Dla mnie to tak jakbym wlasnie kupil PES-a 2025 :P wszystko jest cacy, herby, stroje, stadiony, scoreboard, pilki, buty, spolszczenie..nie no miazga :) Wy sie pewnie bedziecie smiac, ale to moj 1 Patch i az piwo musialem otworzyc i papierosa zapalic :) Dzieki tworcom tego cuda moge zaspac na jutrzejsza nocke do pracy :)

Jedyny minus ze gra chodzi teraz delikatnie wolniej (czasem scinki) ale to juz pewnie wina sprzetu..

Wielkie slowa uznania dla tworcow tego cuda i przepraszam za te wypociny, ale musialem sie podzielic moimi wrazeniami :P

Juz wiem ze od teraz wszystkie wasze Patche w pierwszej kolejnosci :P

Dzieki i pozdro :)

aaddaammlloosskkoott

• Gość
« Odpowiedź #371 dnia: Lipiec 14, 2011, 11:50:16 »
Kiedy wyjdzie jakaś aktualizacja tego patcha? Bo w Górniku Zabrze brakuje kilku zawodników nowych i tych co grają już kilka lat. W kilku polskich klubach nie ma dopingu albo jest wcale nie słyszalny(w porównaniu do np. Górnika)

Offline Dyles98

• Trampkarz
  • *
  • Na forum od: 09.07.2011r.
« Odpowiedź #372 dnia: Lipiec 14, 2011, 15:45:35 »
Prosiłbym o naprawienie twarzy Marcina Kikuta , gdyż w podstawowej wersji miał strasznie krzywy nos i zagłębiony policzek , a teraz do tego doszły śliwki pod oczami xd i takie brązowe plamy jakby włosy na głowie których wgl nie da się usunąć . A tak poza tym patch zajedoski :D

Offline siwus1994

• Starszy junior
  • *
  • Na forum od: 03.10.2008r.
« Odpowiedź #373 dnia: Lipiec 14, 2011, 17:18:17 »
moim zdanie stworzyciele patcha mogli by poprawić
----  te drużyny w LM[BO POLSKIE DRUżYNY TYPU WARTA POZNAŃ ,  FLOTA ŚNIWO... NIE NADAJĄ SIĘ NAWET NA DRUŻYNY LIGI MISTRZÓW :d ] ,
----- transfery( all drużyn )
------numery (tam gdzie sa bledy )
------twarze (nie których zawodników...)
------komentarz nazwisk [( DODAĆ ) ekstraklase, I pl lige i reszte tam gdzie nie ma ]

OCZYWIŚCIE JEŚLI TO NIE PROBLEM !!! :-)

reszta jest zajebista !!!

« Ostatnia zmiana: Lipiec 14, 2011, 17:30:48 wysłana przez siwus1994 »

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
    • last.fm
« Odpowiedź #374 dnia: Lipiec 14, 2011, 17:38:56 »
To po co tutaj zaglądasz i oceniasz jak nawet nie pobrałeś patcha. (...) Tydzień czasu instalował patcha <załamka>

"Załamką" to były akurat poprzednie cztery wersje RSC, przez które absolutnie nie mam ochoty pobierać piątej (4.0). Gadanie, że "zmieniło się ku lepszemu" też mnie nie rusza, bo tak miało być zawsze. Nigdzie też nie wysunąłem żadnych stwierdzeń oceniających waszą aktualną robotę... Opierałem się jedynie na przypuszczeniach opartych na doświadczeniach z poprzednich wersji RSC. K, może wreszcie się wam ten patch udał, teraz już zupełnie mnie to nie obchodzi.

I tak, tydzień instalowałem Fire (a przez te siedem dni miałem mało czasu), bo miałem rzadko spotykane problemy z instalką - pomimo posiadania wszelkich potrzebnych programów dalej nie mogłem wypakować całości (instalacja się przerywała) i się męczyłem. Ale przynajmniej warto było.

Jak zrobisz jakiegoś patcha to porównamy.

Widzę, że polaczkowa duma została urażona, chyba trzymasz sztamę z tymi od BPL. To typowe, reakcja "zrób/pokaż lepszy".
Jednocześnie bardzo jestem ciekaw, co byś wyćwierkał, gdyby na moim miejscu stał ktoś z załogi PesEdita albo MST. Bo chyba nie to samo?
" border="0

Offline espree

• Najlepsza jedenastka świata
  • Na forum od: 01.11.2010r.
  • POLSKA !!!!
« Odpowiedź #375 dnia: Lipiec 14, 2011, 17:55:47 »
----- transfery( all drużyn )
------numery (tam gdzie sa bledy )
------twarze (nie których zawodników...)
Transfery są zaktualizowane do dnia wydania patcha chyba więc lepiej nie mogli zrobić, numerów też nie mogli wszystkich dobrze przypisać, bo wtedy nie było jeszcze wiadomo z jakimi nr będą grać nowi zawodnicy. I jak już była mowa na początku działu wyjdzie UP co do transferów, twarzy itp więc wszystko na pewno będzie dobrze ;)

Prosiłbym o naprawienie twarzy Marcina Kikuta , gdyż w podstawowej wersji miał strasznie krzywy nos i zagłębiony policzek , a teraz do tego doszły śliwki pod oczami xd i takie brązowe plamy jakby włosy na głowie których wgl nie da się usunąć . A tak poza tym patch zajedoski :D
Ku..a! takie rzeczy to nie do twórców patcha!!! >:(

Offline siwus1994

• Starszy junior
  • *
  • Na forum od: 03.10.2008r.
« Odpowiedź #376 dnia: Lipiec 14, 2011, 18:13:01 »
Transfery są zaktualizowane do dnia wydania patcha chyba więc lepiej nie mogli zrobić, numerów też nie mogli wszystkich dobrze przypisać, bo wtedy nie było jeszcze wiadomo z jakimi nr będą grać nowi zawodnicy. I jak już była mowa na początku działu wyjdzie UP co do transferów, twarzy itp więc wszystko na pewno będzie dobrze ;)
Ku..a! takie rzeczy to nie do twórców patcha!!! >:(
Tak masz racje co do transferów i numerów. Tylko że co jakiś czas np: ( koniec każdego miesiąca ) byście mogli aktualizować te transfery :) bo np: teraz Clichy nie jest zawodnikiem Arsenalu a jest Man.City ...
a co do tych numerów na koszulkach to mi nie chodzi o wszystkich  zawodników tylko o tych których mają złe numery a Ci  którzy byli pościągani do drużyn np: H.Altintop do Realu Madryt czy Neuer do Bayernu tego okienka transfer.(  wiekszosc nie ma numeru przypisanego)  TO RACZEJ IM TRZEBA DOPISAĆ pierwszy lepszy :] a bramkarze przeważnie dostają nr:...1 :D

Offline Dr4ko86

• Amator
  • *
« Odpowiedź #377 dnia: Lipiec 14, 2011, 18:15:16 »
Zapewne nie tylko ja borykam sie z problemem "ścinek" podczas meczui delikatnie wolniejszej rozgrywki.
Domyslam sie ze to raczej problem sprzetu z racji sporej ilosci dodatkow, ale moze ktos posiada jakis sposob na poprawe wydajnosci?
Zmiana detali w ostatecznosci. Moze zmiana odswierzania ekranu, lub jakikolwiek inny zabieg?

Z gory dziekuje :)

Offline espree

• Najlepsza jedenastka świata
  • Na forum od: 01.11.2010r.
  • POLSKA !!!!
« Odpowiedź #378 dnia: Lipiec 14, 2011, 18:29:01 »
Tak masz racje co do transferów i numerów. Tylko że co jakiś czas np: ( koniec każdego miesiąca ) byście mogli aktualizować te transfery :)
No i pewnie niedługo będą, ;) raczej nie sądzę żeby czekali aż miesiąc, no ale UP moze być za kilka dni albo kilka tygodni, nie wiem może już pisali kiedy będzie ale nie sledzę tak dokładnie tego wątku. Trzeba czekać ;D

Zapewne nie tylko ja borykam sie z problemem "ścinek" podczas meczui delikatnie wolniejszej rozgrywki.
Domyslam sie ze to raczej problem sprzetu z racji sporej ilosci dodatkow, ale moze ktos posiada jakis sposob na poprawe wydajnosci?
Zmiana detali w ostatecznosci. Moze zmiana odswierzania ekranu, lub jakikolwiek inny zabieg?

Z gory dziekuje :)
Kiedyś była mowa że takie zacinanie gry może być przez niektóre stadiony, ale nie wiem czy w tym patchu też są tak jest, mi działa na każdym stadionie.  Sprawdź moze grę na każdym stadionie i zobaczysz jak jest, jak zacina tylko na niektórych to je usuniesz ;)

stachu_1991slu

• Gość
« Odpowiedź #379 dnia: Lipiec 14, 2011, 19:03:36 »
Widzę, że polaczkowa duma została urażona, chyba trzymasz sztamę z tymi od BPL. To typowe, reakcja "zrób/pokaż lepszy".
Jednocześnie bardzo jestem ciekaw, co byś wyćwierkał, gdyby na moim miejscu stał ktoś z załogi PesEdita albo MST. Bo chyba nie to samo?

Co ty porównujesz RSC z PESEdit.Oni nie mają tylko dwóch of-makerów.Co ty w ogóle masz za pojęcie o Patchowaniu gry jak zadajesz tak głupie pytania
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Update z transferami i twarzami w weekend.Wypisujcie błędy żeby potem nie było że czegoś nie poprawiliśmy.

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #379 dnia: Lipiec 14, 2011, 19:03:36 »