A więc zagrałem pół sezonu Lechem i mogę się wypowiedzieć.
Świetna robota! Sądziłem, że najlepszym patchem do PESa jest Ekstraklasa Patch, ale ten bije go na głowę (Przynajmniej tegoroczną wersję). Mnóstwo "ryjców" zawodników z Ekstraklasy, polskie stadiony, wreszcie realistyczna siła polskich drużyn. W Ekstraklasa Patch z reguły po kilkoro zawodników z czołowych drużyn miało Overall powyżej 80, tutaj narazie zauważyłem tylko Małeckiego. Zacząłem się niepokoić jak po 10 kolejkach odjechałem rywalom na jakieś 8 punktów (Poziom Mistrz), ale nie wychodząc z grupy w CL upewniłem się, że poziom jednak się nie zmniejszył.
W komentarzach było też o pocinaniu (zwłaszcza na Pepsi Arena), ale u mnie jest w miarę OK. Fajnie, gdybyście drodzy autorzy patcha do PESa 2012 wykonali w tym czasie, w jakim powstaje z reguły EP, bo szkoda, że dopiero teraz wyszedł. Mimo wszystko patch rewelacyjny.
Co do spraw błędów, to zauważyłem, że w rankingu lig Ligue 1 jest wyżej niż Serie A. Nie, żeby mi to szczególnie przeszkadzało, ale można by w updacie dać Włochom 4 drużyny w CL, a Francuzom 3. Rozgrywka byłaby jeszcze bardziej realistyczna.
I jeszcze powiązane pytanie:
Mam najnowszy update (T-Mobile Ekstraklasa jest ostatnia w rankingu, jednak w pierwszym sezonie mój Lech wraz z Wisłą byli w fazie grupowej, a Jaga w Play-off. To normalne? Czy może jakiś błąd? Bo powinna być tylko jedna drużyna w fazie grupowej, a druga w play-off. :-)