Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
11/12
M4TT:
za logosy to te pliki ktore wyslalem. najlepiej wkleic je do kitservera , dokladnie mas zpodane w poscie tamtym.a za menu jest pare plikow odpowiedzialnych ale teraz nie opamietam jakie. najlepeij sciagnij caly patch z evo-web do tego moje loga do kitservera. moze za jakis czas wruce OFa pod polski komentarz bo ten ich jest pod angielski.
sienko:
Ale ja Ci po raz kolejny mówię że nie wiem jak wgrać programem czy coś ???? Mam skopiować do 0_text.afs więc się pytam jak tam to wkleić??!! To jest rozszerzenie afs więc nie da się togo otworzyć jak folder.
M4TT:
"Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\dat\0_text.afs"
w kitserverze masz folder dat w którym musisz utworzyć folder o nazwie "0_text.afs" i do niego wkleić te pliki które wysłałem
buli.92:
Z chęcią bym ściągnął , ale ściągało by mi się w tydzień ten patch,a niemam pewnosci czy wogóle by mi działało ponieważ mam starą karte graficzną intela i np. tylko niektóre piłki mi działają a przy nie których się gra wyłącza więc poczekam może kiedyś ktos wstawi w jednym pliku wszystko albo na jakiś serwer wstawi całą gre razem już z zainstalowanym patchem bo i tak pewnie bym coś zje.ał , ponieważ nie wiedziałem nigdy jak wstawiać pliki przez DKZ studio i zawsze się tam gubilem więc jestem zmuszony poczekać . ;[
M4TT:
Znalazłem jeszcze parę błędów we flagach (np. Izrael miał flagę Finlandii)
Zamieszczam pliki, które trzeba wkleić do tego folderu co pisałem kilka postów wyżej
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Nawigacja
[#] Następna strona