Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
11/12
Beninho:
No to dzisiaj sobie pobiorę pesa 2006 i powrót do przeszłości, z ponad 3 lata w tą gierkę nie grałem, teraz mam okazję zagrać z aktualnymi transferami, Pes 2011 mi się już nudzi
mateo819:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo to dzisiaj sobie pobiorę pesa 2006 i powrót do przeszłości, z ponad 3 lata w tą gierkę nie grałem, teraz mam okazję zagrać z aktualnymi transferami, Pes 2011 mi się już nudzi
--- Koniec cytatu ---
Bardzo mile się zdziwisz ;)
Pyp:
Siemano wszystkim, jestem nowy na forum, no i niestety mam problem z patchem. Zamieniłem wszystkie pliki, wgrałem OF itd. wszystko jest dobrze kiedy załączam PES-a dopóki nie wybiore rozpocznij mecz, wtedy podczas ładowania wywala mnie do windowsa, tak samo kiedy wchodzę w tryb edycji. Wszystko wgrywałem na czystego PES-a proszę o pomoc, bo nie mam w co grać :-\
hak23:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESiemano wszystkim, jestem nowy na forum, no i niestety mam problem z patchem. Zamieniłem wszystkie pliki, wgrałem OF itd. wszystko jest dobrze kiedy załączam PES-a dopóki nie wybiore rozpocznij mecz, wtedy podczas ładowania wywala mnie do windowsa, tak samo kiedy wchodzę w tryb edycji. Wszystko wgrywałem na czystego PES-a proszę o pomoc, bo nie mam w co grać :-\
--- Koniec cytatu ---
Wyinstaluj Pesa, zainstaluj w wersji językowej angielskiej, podmień pliki, powinno być dobrze wtedy.
szmira66666:
UWAGA !!!
INFO : STRONA 1
Nawigacja
[#] Następna strona